Design magazin
Design magazin
Újrahasznosított Ékszerek

Clairely Upcycled Jewellery

Újrahasznosított Ékszerek Gyönyörű, tiszta, újrahasznosított ékszerek, amelyeket a Claire de Lune csillár gyártásából származó hulladék felhasználása céljából terveztek. Ez a sor jelentős számú gyűjteménygé fejlődött ki - minden elbeszélő történet, mind nagyon személyes pillantást vet a tervező filozófiájába. Az átláthatóság a tervezők saját filozófiájának alapvető eleme, és ezt tükrözi a használt akril választása. Az alkalmazott tükör akril kivételével, amely maga is tükrözi a fényt, az anyag mindig átlátszó, színes vagy tiszta. A CD-csomagolás megerősíti az átültetés fogalmát.

Projekt neve : Clairely Upcycled Jewellery , A tervezők neve : Claire Requa, Ügyfél neve : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Újrahasznosított Ékszerek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.