Design magazin
Design magazin
Lépcsőház

U Step

Lépcsőház U A lépcsőház kialakítása két, különböző méretű, négyzet alakú négyzet alakú dobozprofil összekapcsolásával készül. Ilyen módon a lépcső önhordóvá válik, feltéve hogy a méretek nem haladják meg a küszöböt. Ezen darabok előzetes előkészítése biztosítja az összeszerelés kényelmét. Ezen egyenes darabok csomagolása és szállítása szintén jelentősen egyszerűsödik.

Lépcsőház

UVine

Lépcsőház Az UV spirális lépcsőt váltakozva U és V alakú dobozprofilok képezik. Ily módon a lépcső önhordóvá válik, mivel nincs szüksége középoszlopra vagy kerülettartóra. Moduláris és sokoldalú felépítése révén a tervezés megkönnyíti a gyártást, a csomagolást, a szállítást és a telepítést.

Öltöző

Sopron Basket

Öltöző A Sopron Basket egy professzionális női kosárlabdacsapat, amely Sopronban található. Mivel a 12 nemzeti bajnoki kupával rendelkező legsikeresebb magyar csapatok, és második helyezést értek el az Eurolygaban, a klub vezetősége úgy döntött, hogy beruház egy új öltözőszobai komplexumba, hogy a klub nevében meglehetősen presztízsű létesítményt kapjon, amely megfelel a játékos igényeinek. jobban, motiválni és elősegíteni egységüket.

A Fa E-Motor

wooden ebike

A Fa E-Motor Az berlini Aceteam cég elkészítette az első fakerékpárt, amelynek feladata környezetbarát módon építeni. Az illetékes együttműködési partner keresése sikeres volt az Eberswalde Egyetem Fatudományi és Technológiai Karán a fenntartható fejlődésért. Matthias Broda elképzelése valósággá vált, a CNC technológiát és a faanyag ismereteit ötvözve született a fa E-Bike.

Asztali Telepítés

Wood Storm

Asztali Telepítés A Wood Storm egy asztali telepítés a vizuális élvezet érdekében. A légáramlás turbulenciáját egy fafüggöny valósítja meg, amelyet az alulról világító fények fokoznak egy gravitáció nélküli világ számára. A telepítés végtelen dinamikus hurokként viselkedik. Útmutatással látja el a körüli látóteret, hogy a kezdő vagy a végpontot keresse, mivel a közönség valójában a vihar táncol.

Az Interaktív Installációk

Falling Water

Az Interaktív Installációk Az eső víz egy interaktív installáció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a futópályát egy kocka vagy kockák körül. A kockák és a gyöngyös patak kombinációja a statikus tárgy és a dinamikus vízáram kontrasztját képviseli. A patak meghúzható, hogy a gyöngyök futjanak, vagy akár asztalra tehetik, mint a fagyott víz jelenetét. A gyöngyöket szintén azon kívánságoknak tekintik, amelyeket az emberek minden nap készítenek. A kívánságoknak láncolva kell lenniük, és örökké futniuk kell, mint egy vízesésnek.