Design magazin
Design magazin
A Göndör Vas

Nano Airy

A Göndör Vas A szellőző nano-hullámvasaló innovatív negatív ion technológiát alkalmaz. Hosszú ideig megőrzi a sima textúrát, a puha, fényes hullámosságot. A göndörcső nano-kerámia bevonaton ment keresztül, nagyon sima. Gyengéden és gyorsan hajlítja a hajat a negatív ionok meleg levegőjével. A levegő nélküli fodros vasalókkal összehasonlítva lágyabb hajminőségű lehet. A termék alapszíne lágy, meleg és tiszta, matt fehér, akcentusszíne pedig rózsaszínű.

Étterem

Yuyuyu

Étterem A kínai piacon manapság nagyon sok ilyen vegyes kortárs formatervezési minta található, amelyek általában a hagyományos mintákon alapulnak, de akár modern anyagokkal, akár új kifejezésekkel. A Yuyuyu egy kínai étterem, a designer a keleti formatervezés kifejezésének új módját hozta létre, egy új, sorokból és pontokból álló installációt, amelyek az ajtótól étterem belsejéig terjednek. Az idők változásával az emberek esztétikai megítélése is változik. A kortárs keleti formatervezéshez az innováció nagyon szükséges.

Étterem

Yucoo

Étterem Az esztétika fokozatos érettségével és az ember esztétikai változásaival a modern stílus, amely kiemeli az öniséget és az egyéniséget, a tervezés fontos elemeivé vált. Ez az eset egy étterem, a tervező fiatalos űrélményt kíván létrehozni a fogyasztók számára. Világoskék, szürke és zöld növények természetellenes kényelmet és alkalmatosságot teremtenek a hely számára. A kézzel szőtt rattan és fém csillár magyarázza az ember és a természet ütközését, megmutatva az egész étterem életképességét.

Bolt

Formal Wear

Bolt A férfi ruhaüzletek gyakran semleges belső tereket kínálnak, amelyek negatívan befolyásolják a látogatók hangulatát, és így csökkentik az eladások százalékát. Annak érdekében, hogy az embereket nemcsak egy üzletbe látogassa meg, hanem az ott bemutatott termékeket is vásároljon, a helynek jókedvüket kell ösztönöznie és bátorítania. Éppen ezért a bolt kialakítása a varrás kivitelezésének és a részleteknek a sajátosságait használja, amelyek vonzzák a figyelmet és elosztják a jó hangulatot. A két zónára osztott nyitott tér elrendezését úgy is tervezték, hogy az ügyfelek szabadon vásárolhassanak.

A Hajvasaló

Nano Airy

A Hajvasaló A Nano szellősítő vasaló kombinálja a nano-kerámia bevonó anyagokat az innovatív negatív vastechnológiával, amely a hajat finoman és karcsú módon egyenes alakba hozza. A kupak és a test tetején levő mágneses érzékelőnek köszönhetően az eszköz automatikusan kikapcsol, amikor a kupak bezáródik, és ezt biztonságosan hordozhatja. A kompakt testet az USB újratölthető vezeték nélküli kialakítással könnyű tárolni táskában és hordozni, segítve a nőket, hogy bármikor, bárhol megőrizzék az elegáns frizurát. A fehér-rózsaszín színösszeállítás nőies jelleget kölcsönöz az eszköznek.

A Mobil Alkalmazás

DeafUP

A Mobil Alkalmazás A DeafUP kiemeli az oktatás és a szakmai tapasztalat fontosságát a siket közösség számára Kelet-Európában. Olyan környezetet teremtenek, ahol hallásszakértők és siket hallgatók találkozhatnak és együttműködhetnek. Az együttmûködés természetes módja annak, hogy felhatalmazza és motiválja a siket embereket aktívabbá válni, tehetségeik növelésére, új készségek elsajátítására és a változás megteremtésére.