Design magazin
Design magazin
Ház

Zen Mood

Ház A Zen Mood egy fogalmi projekt, amely három fő mozgatórugóra összpontosít: minimalizmus, alkalmazkodóképesség és esztétika. Az egyes szegmenseket különféle formákkal és felhasználásokkal kötik össze: házak, irodák vagy bemutatótermek két formátum felhasználásával állíthatók elő. Mindegyik modult 3,20 x 6,00 m-rel tervezték, 19 m2-en elrendezve, 01 vagy 02 emeleten belül. A szállítás elsősorban teherautókkal történik, és egy nap alatt is szállítható és telepíthető. Ez egy egyedülálló, kortárs formatervezés, amely egyszerű, élénk és kreatív tereket hoz létre, tiszta és iparosított konstruktív módszerrel.

A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.

Mosdó Bútor

Eva

Mosdó Bútor A tervező inspirációja a minimális tervezésből származott, és csendes, de üdítő funkcióként való felhasználását a fürdőszobában. Az építészeti formák és az egyszerű geometriai térfogat kutatása során derült ki. A medence potenciálisan olyan elem lehet, amely meghatározza a különböző tereket, és ezzel egyidőben egy középpontot a térbe. Nagyon könnyen kezelhető, tiszta és tartós is. Számos változat létezik, beleértve önálló, ülő padon és falra szerelhető, valamint egyszeri vagy dupla mosogatót. A színváltozások (RAL színek) segítik a formatervezés integrálását a térbe.

A Csomagolási Koncepció

Faberlic Supplements

A Csomagolási Koncepció A modern világban az emberek folyamatosan ki vannak téve a külső negatív tényezők agresszív hatásainak. Rossz ökológia, az elfoglalt életciklus a megapolpolisokban vagy a stresszben megnövekedett terheléseket eredményez a testben. A test funkcionális állapotának normalizálásához és javításához kiegészítőket alkalmaznak. A projekt fő metafora az ember jólétének javításának diagramja lett az étrend-kiegészítők felhasználásával. Ezenkívül a fő grafikai elem megismétli az F betű alakját - az első betűt a márkanévben.

Ház

Dezanove

Ház Az építész ihletése a „bateák” regenerált eukaliptuszából származott. Ezek a kagylógyártási platformok a torkolatban és a spanyolországi „Ria da Arousa” területén a nagyon fontos helyi iparágot alkotják. Eukaliptusz fát használnak ezeken a platformokon, és a régióban vannak ennek a fának a kiterjesztései. A fa korát nem rejti el, és a fa különféle külső és belső felületét különböző érzetek létrehozására használják. A ház megkísérli kölcsönözni a környék hagyományait, és feltárja azokat a tervben és a részletekben bemutatott történet révén.

Az Étterem

Xin Ming Yuen

Az Étterem A bejárat ellentétes anyagok, szerkezetek és színek felvonulása. A recepció egy nyugodt kényelem tere. A kedvező minták játékos dekorációkkal találkoznak. Mögött egy dinamikus bárterület nyugodt környezetben. A hagyományos kínai karakter, a Hui mintázatú led lámpák hozzáfűzik a futurisztikus érzetet. Az étkező egy finoman díszített, tetővel borított kolostoron megy keresztül. Virágos, szénhidráthal-képekkel, dombornyomott ólomüveg képernyőkkel és az ősi gyógynövényes Bai Zi szekrényekkel díszítve ez egy vizuális utazás az időből és a divatos kulturális emlékek.