Design magazin
Design magazin
Asztal

Grid

Asztal A Rács egy olyan rácsrendszerből készült asztal, amelyet a hagyományos kínai építészet ihletett, ahol az épület különböző részein egy Dougong (Dou Gong) nevű faszerkezetet használnak. A hagyományos, egymással összekapcsolódó fa szerkezetek alkalmazásával asztal összeszerelése egyben a szerkezet megismerésének és a történelem megtapasztalásának folyamata is. A tartószerkezet (Dou Gong) moduláris részekből készül, amelyek könnyen szétszerelhetők és tárolásra szorulnak.

Bútor Sorozat

Sama

Bútor Sorozat A Sama egy hiteles bútor-sorozat, amely minimális, praktikus formái és erőteljes vizuális hatása révén funkcionalitást, érzelmi élményt és egyediséget nyújt. A Sama szertartásokon viselt örvénylő jelmezek költészetéből merített kulturális ihletet a kúpos geometria és a fémhajlítási technikák játékán keresztül értelmezzük újra. A sorozat szobrászati testtartása az anyagok, formák és gyártási technikák egyszerűségével kombinálva funkcionális & amp; esztétikai előnyök. Az eredmény egy modern bútorsorozat, amely jellegzetes érintést nyújt a lakóterekben.

Gyűrű

Dancing Pearls

Gyűrű A táncoló gyöngyök a tenger zúgó hullámai között, ez az óceán és a gyöngy inspirációjának eredménye, és egy 3D-s modellgyűrű. Ez a gyűrű arany és színes gyöngyök kombinációjával készült, különleges szerkezettel, hogy megvalósítsa a gyöngy mozgását az óceán zúgó hullámai között. A csőátmérőt jó méretben választották meg, ami a kialakítást elég robusztusvá teszi ahhoz, hogy a modell gyártható legyen.

Macska Ágy

Catzz

Macska Ágy A Catzz macskaágy tervezésénél az inspirációt a macskák és a tulajdonosok igényei egyaránt merítették, és egyesíteni kell a funkciót, az egyszerűséget és a szépséget. A macskák megfigyelése során egyedi geometriai jellemzőik inspirálták a tiszta és felismerhető formát. Néhány jellegzetes viselkedési mintázat (pl. Fül mozgása) beépült a macska felhasználói élményébe. Emellett a tulajdonosokat szem előtt tartva a cél egy olyan bútor elkészítése volt, amelyet testre szabhattak és büszkén mutathattak be. Sőt, fontos volt az egyszerű karbantartás biztosítása. Mindezt a karcsú, geometrikus kialakítás és a moduláris felépítés teszi lehetővé.

A Szabadidő Klub

Central Yosemite

A Szabadidő Klub Térjünk vissza az élet egyszerűségére, a napra az ablak fényén és az árnyék kereszteződésein keresztül. Annak érdekében, hogy jobban tükrözze a természetes ízt a térben, használja ki teljes mértékben a rönktervezést, az egyszerű és stílusos, humanista kényelmet, hangsúlyozza a művészi tér hangulatát. Keleti varázstónus, egyedi térhangulattal. Ez a belső tér újabb kifejezése, természetes, tiszta, változó.

Száraz Tea Csomagolás

SARISTI

Száraz Tea Csomagolás A kialakítás egy hengeres tartály, élénk színekkel. A színek és formák innovatív és megvilágító használata harmonikus kialakítást eredményez, amely tükrözi a SARISTI gyógynövényes infúzióit. Ami megkülönbözteti formatervezésünket, az a képességünk, hogy modern csavarral ruházzuk fel a száraz tea csomagolását. A csomagolásban használt állatok olyan érzelmeket és körülményeket képviselnek, amelyeket az emberek gyakran tapasztalnak. Például a Flamingo madarak a szerelmet képviselik, a Panda medve pedig a pihenést.