Design magazin
Design magazin
Zászlóshajó Bolt

Lenovo

Zászlóshajó Bolt A Lenovo Flagship Store célja a márka imázsának javítása azáltal, hogy a közönség számára platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kölcsönhatást és a megosztást az üzletben létrehozott életmód, szolgáltatás és tapasztalat révén. A tervezési koncepció azon a küldetésen alapul, hogy átálljon a számítástechnikai eszközök gyártójáról a vezető márkára a fogyasztói elektronikai szolgáltatók körében.

A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.

Az Üdítőital-Csomagolás

Coca-Cola Tet 2014

Az Üdítőital-Csomagolás A Coca-Cola konzervdobozok sorozatának elkészítéséhez a T nationt kívánságainak millióit országszerte elterjesztik. Ezeket a kívánságokat a Coca-cola Tết szimbólumával (Fecskemadár) használtuk. Mindegyik kannához több száz kézzel rajzolt fecskét készítettek és gondosan elrendeztek egy egyedi szkript körül, amelyek együttesen jelentõs vietnami kívánságok sorozatát alkotják. "Egy" békét jelent. A "Tài" a siker, az "Lộc" a jólét. Ezeket a szavakat széles körben cserélik az ünnep folyamán, és hagyományosan díszítik a Tết-dekorációkat.

A Nyitott Edényrendszer

Osoro

A Nyitott Edényrendszer Az OSORO innovatív jellege az, hogy a kiváló minőségű üvegezett porcelán és az elefántcsont színű, fényes bőrét egyesíti azzal a funkcióval, amely alkalmas az ételek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tartására, valamint a gőzkemencében vagy mikrohullámú sütőben történő főzésre. Az egyszerű, moduláris alak, különféle elemeivel a helytakarékosság érdekében egymásra rakható, rugalmasan kombinálható és többszínű szilikon O-szigetelővel vagy O-csatlakozóval lezárható, így az ételek jól lezárhatók benne. Az OSORO univerzálisan felhasználható mindennapi életünk szükségességének kiküszöbölésére.

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata

Echinoctius

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata Ez a projekt sok szempontból egyedülálló. A formatervezésnek tükröznie kellett a kérdéses termék egyedi jellegét - kizárólagos szerzői bor. Emellett követelménynek kellett közölnie a termék nevének mély jelentését - felülmúlás, napfordulás, éjszakai és nappali kontraszt, fekete-fehér, nyitott és homályos. A terv célja az volt, hogy tükrözze az éjszaka rejtett titkot: az éjszakai égbolt szépsége, amely ennyire lenyűgöz minket, valamint a csillagképekben és az állatövben rejtett misztikus rejtvény.

Oktatási És Képzési Eszköz

Corporate Mandala

Oktatási És Képzési Eszköz A vállalati mandala egy vadonatúj oktatási és képzési eszköz. Ez az ősi mandala elv és a vállalati identitás innovatív és egyedi integrációja, amelynek célja a csapatmunka és az általános üzleti teljesítmény fokozása. Ezenkívül ez a vállalat vállalati identitásának új eleme. A vállalati mandala csoportos tevékenység csoportvezető számára vagy egyéni tevékenység a menedzser számára. Kifejezetten egy adott társaság számára készült, és csapata vagy egyén színezi őket szabadon és intuitív módon, ahol mindenki választhat bármilyen színt vagy teret.