Design magazin
Design magazin
Az Ékszer

Angels OR Demons

Az Ékszer Tanúi vagyunk a jó és rossz, a sötétség és a fény, a nappali és az éjszakai, a káosz és a rend, a háború és a béke, a hős és a gazemberek közötti állandó harcnak. Függetlenül attól, hogy vallásunk vagy nemzetiségünk, elmondták nekünk állandó társaink történetét: egy angyal ül a jobb vállunkon és egy démon a bal oldalon, az angyal rábeszél bennünket, hogy tegyünk jót, és nyilvántartjuk a jó cselekedeteinket. Ördög rábeszél minket hogy rosszat tegyen, és nyilvántartást vezet a rossz tetteinkről. Az angyal a "superego" metaforája, az ördög pedig az "Id" és a lelkiismeret és az öntudat közötti állandó küzdelem.

A Címkék

Propeller

A Címkék A légcsavar a világ különböző részein található szeszes italok gyűjteménye, melyet a légi utazás témája és a pilóta-utazó mint márka karakter társít. Az egyes italok jellemzőit számos illusztráció, a repülési jelvényekre emlékeztető feliratok és koktélreceptekként szolgáló vázlatok fedik fel. A sokoldalú kialakítást különféle színes fólia tónusok, különböző lakkok, minták és dombornyomások egészítik ki.

Naptár

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Naptár A portál webhely promóciós naptára, a goo (http://www.goo.ne.jp) egy funkcionális naptár, amelyben minden hónap lapja zsebé alakul, amely lehetővé teszi névjegykártyáinak, jegyzeteinek és bevételeinek megőrzését és kezelését. . A téma a Red String, amely megmutatja a goo és a felhasználók közötti kapcsolatot. A zseb mindkét végét valójában piros öltések tartják, amelyek a formatervezés legfontosabb elemei. Kellemesen kifejező formájú naptár, éppen 2014-re.

Teáskészlet

Wavy

Teáskészlet A természet travertin terasza ihlette, a Wavy egy teáskészlet, amely egyedi teaélményt nyújt Önnek. Az innovatív fogantyúkat úgy fejlesztették ki, hogy kényelmesen illeszkedjenek a kezedbe. Ha a csészét a tenyerével fészkelteted, rájössz, hogy úgy kinyílik, mint egy tavirózsa, és a nyugalom pillanatához vezet.

Ékszerek

Poseidon

Ékszerek A tervezett ékszerek kifejezik az érzéseimet. Művészként, tervezőként és személyként is képvisel. A Poseidon létrehozásának indítékát életem legsötétebb óráiban állítottam be, amikor megrémültem, kiszolgáltatottnak és védelemre szorult. E gyűjteményt elsősorban az önvédelemhez terveztem. Annak ellenére, hogy ez a gondolat elhalványult a projekt során, még mindig létezik. A Poseidon (a tenger istene és a görög mitológia földrengéseinek "Earth-Shaker") az első hivatalos gyűjteményem, és erős nőknek szól, és célja, hogy a viselője hatalom és bizalom érzetét nyújtsa.

A Címkék

Stumbras Vodka

A Címkék Ez a Stumbras klasszikus vodkagyűjtemény újjáéleszti a régi litván vodkakészítési hagyományokat. A formatervezés a régi, tradicionális terméket közeli és relevánsá teszi a mai fogyasztók számára. A zöld üveg, a litván vodkakészítés szempontjából fontos dátumok, a valóságon alapuló legendák és a kellemes, szemet gyönyörködtető részletek - a régi fényképeket emlékeztető göndör kivágású forma, az alján ferde rúd, amely kiegészíti a klasszikus szimmetrikus kompozíciót, valamint az egyes almárkák identitását ábrázoló betűtípusok és színek - mindegyik a hagyományos vodka kollekciót hagyománytalanul és érdekessé teszi.