Design magazin
Design magazin
Szekrény Szekrény

Baan

Szekrény Szekrény A "baan" egy szekrénytípus, amelyet kifejezetten vacsora felhasználására terveztek. Egyedülálló megjelenése és erőssége a narratívája, amely funkcióval függ össze. A kabinetrendszereknek számos megkülönböztető jellemzője van. A szekrény különféle funkcióit és tulajdonságait, amelyeket a történet választ el egymástól, például az evőeszköz-betétet és a szövet dobozt, kandalló és kémény ábrázolja. Ezenkívül a borospoharak a csillár, az edényállvány pedig a lépcső szimbóluma. A háznak négy fő alkotóeleme van, amelyekben a narratív ötletek szerepelnek.

Szemüveg

Mykita Mylon, Basky

Szemüveg A MYKITA MYLON kollekció könnyű poliamid anyagból készül, kiemelkedő egyéni állíthatósággal. Ez a speciális anyag rétegekből készül, a szelektív lézeres szinterelés (SLS) technikának köszönhetően. A hagyományos kerek és ovális-kerek panto szemüveg alakjának újraértelmezésével, amely az 1930-as években divatos volt, a BASKY modell új arcot kölcsönöz ennek a szemüveg kollekciónak, amelyet eredetileg a sportban való felhasználásra terveztek.

A Könyv

Brazilian Cliches

A Könyv A "brazil Clichés" egy brazil magasnyomású klišek régi katalógusából származó képek felhasználásával készült. De címének oka nemcsak az ábrák összetételében használt klipekkel magyarázható. Minden oldal fordulóján más típusú brazil klisékkel találkozunk: történelmi klipekkel, mint például a portugál érkezése, az őslakos indiánok katechizálása, a kávé és az arany gazdasági ciklusok ... magában foglalja még a brazil kortárs kligeket is, tele dugókkal, adósságok, zárt társasházak és elidegenedés - ábrázolva egy tiszteletlen kortárs vizuális narratívában.

A Szállítási Központ

Viforion

A Szállítási Központ A projekt egy Közlekedési HUB, amely a környező városi településeket könnyedén és hatékonyan köti össze a dinamikus élet szívével, és különféle közlekedési rendszerek, például vasútállomás, metróállomás, nílusi fedélzet és buszpályaudvar összevonásával jön létre, a többi a jövő fejlődésének katalizátora.

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.

Lámpa

Muse

Lámpa A „Won buddhizmus” ihlette, amikor azt állította, hogy univerzumunkban nincsenek abszolút tulajdonságok, paradox módon adtuk a „fény” tulajdonságát azzal, hogy „fizikai jelenlétét” adtuk hozzá. A meditáció szelleme, amelyet ösztönöz, erőteljes inspirációt adott a termék létrehozásához; az „idő”, az „anyag” és a „fény” tulajdonságainak egyetlen termékké történő megtestesítése.