Design magazin
Design magazin
Ajándékdoboz

Jack Daniel's

Ajándékdoboz A luxus díszdobozban a Jack Daniel's Tennessee Whisky nemcsak egy szokásos doboz, amely egy palackot tartalmaz. Ezt az egyedülálló csomagolást úgy fejlesztették ki, hogy kiváló formatervezési tulajdonságokkal, ugyanakkor biztonságos üvegszállítással is szolgáljon. A nagy nyitott ablakoknak köszönhetően az egész dobozt láthatjuk. A közvetlenül a dobozon keresztül érkező fény kiemeli a whisky eredeti színét és a termék tisztaságát. Bár a doboz két oldala nyitva van, a torziós merevség kiváló. Az ajándékdoboz teljesen kartonból készült, teljesen matt, laminált meleg sajtoló és domborító elemekkel.

A Komód

Labyrinth

A Komód Az ArteNemus labirintusa egy komód, amelynek építészeti megjelenését a furnér kanyargós útja hangsúlyozza, amely egy város utcáira emlékeztet. A fiókok figyelemre méltó koncepciója és mechanizmusa kiegészíti alulértékelt körvonalait. A juhar és a fekete ében furnér kontrasztos színei, valamint a magas színvonalú kivitelezés alátámasztja a Labyrinth exkluzív megjelenését.

A Képzőművészet

Scarlet Ibis

A Képzőművészet A projekt a Scarlet Ibis és a természetes környezet digitális festményeinek sorozata, különös tekintettel a színre és élénk színárnyalatra, amely a madár növekedésével fokozódik. A mű a természetes környezetben fejlődik ki, kombinálva a valós és a képzeletbeli elemeket, amelyek egyedi vonásokat kínálnak. A skarlátvörös ibis Dél-Amerikában őshonos madár, amely Észak-Venezuela partjain és mocsarain él, és az élénk piros szín vizuális látványt jelent a néző számára. Ennek a tervezésnek a célja a vörös ibis kecses repülésének és a trópusi fauna élénk színeinek kiemelése.

A Logó

Wanlin Art Museum

A Logó Mivel a Wanlin Művészeti Múzeum a Wuhan Egyetem campusában található, kreativitásunknak a következő jellemzőket kellett tükröznie: A hallgatók központi találkozóhelye a művészet tiszteletére és értékelésére, egy tipikus művészeti galéria szempontjainak bemutatásával. Ennek humanistanak is kellett lennie. Mivel a főiskolai hallgatók életük kiinduló vonalán állnak, ez a művészeti múzeum nyitó fejezetként szolgál a hallgatók művészeti elismerése szempontjából, és a művészet egész életen át kíséri őket.

A Logó

Kaleido Mall

A Logó A Kaleido bevásárlóközpont számos szórakoztató helyet kínál, többek között bevásárlóközpontot, sétálóutcát és egy esplanánt. Ebben a tervben a tervezők a kaleidoszkóp mintáit használtak, laza, színes tárgyakkal, például gyöngyökkel vagy kavicsokkal. A kaleidoszkóp az ókori görög καλός (gyönyörű, szépség) és εἶδος (ami látható) származik. Következésképpen a különböző minták tükrözik a különböző szolgáltatásokat. A nyomtatványok folyamatosan változnak, jelezve, hogy a Mall igyekszik meglepni és elbűvölni a látogatókat.

Fiókos Szekrény

Black Labyrinth

Fiókos Szekrény Az ArteNemus számára készült Eckhard Beger fekete labirintusa egy függőleges fiókos szekrény, 15 fiókkal, amelyek az ázsiai orvosi szekrények és a Bauhaus stílus ihletéséből származnak. Sötét építészeti megjelenését életre kelti élénk díszítő sugárzás, amelynek három fókuszpontja tükröződik a szerkezet körül. A függőleges fiókok elrendezése és mechanizmusa forgó rekeszével közvetíti a darab érdekes megjelenését. A fa szerkezetét fekete festett furnér borítja, míg a díszítés lángolt juharból készül. A furnér olajozott, hogy szatén színű legyen.