Design magazin
Design magazin
Kávézó

Aix Arome Cafe

Kávézó A kávézóban a látogatók érezik az óceánokkal való együttélést. A tér közepén elhelyezett hatalmas tojás alakú szerkezet egyszerre működik pénztárként és kávéként. A kabin ikonikus megjelenését a sötét és tompa kinézetű kávébab ihlette. A „nagybab” mindkét oldalának elején két nagy nyílás szolgálja a szellőzést és a természetes fényt. A kávézóban hosszú asztal volt, mint egy csomó polip és buborék. A látszólag véletlenszerűen lógó csillárok a halaknak a vízfelszínre néző képeire hasonlítanak, a fényes hullámok elnyeli a hangulatos napfényt a széles fehér égbolton.

A Kiállítási Kiállítás

Boom

A Kiállítási Kiállítás Ez egy divatmárka márka kiállításának kiállítási terve Kínában. Ennek a kiállításnak a témája rávilágít a fiatalok arra, hogy stilizálják saját imázsukat, és szimbolizálja azt a robbanásveszélyes zajt, amelyet ez a kiállítás nyilvánosságra hozott. A cikk-cakk formát használták a legfontosabb vizuális elemként, de eltérő konfigurációval, amikor a különböző városok standjainál alkalmazták. A kiállítási kabinok felépítése mind a „gyárilag elkészített”, mind a helyszínre telepített „alkatrész-készlet” volt. Néhány alkatrészt újra felhasználhatunk vagy újrakonfigurálhatunk, hogy új standot készítsünk a kiállítás következő megállására.

A Grafikai Áttörés

The Graphic Design in Media Conception

A Grafikai Áttörés Ez a könyv a grafikai tervezésről szól; kifejezetten bemutatja a formatervezési struktúrát, mint a folyamatot, amely a különböző kultúrájú közönségekkel való kommunikációhoz a tervezési módszereken keresztül magában foglalja a grafikai tervezés mint szerep jelentését, a tervezési folyamatokat mint technikákat, a márkajelzést mint a piaci összefüggést, a csomagolástervezést a elkészített sablonok, és nagyon képzeletbeli alkotók alkotásait tartalmazza, amelyek a tervezés alapelveinek jelzésére szolgálnak.

Értékesítési Iroda

Chongqing Mountain and City Sales Office

Értékesítési Iroda A „Mountain” az értékesítési iroda fő témája, amelyet Chongqing földrajzi háttere ihlette. A szürke márványok mintája a padlón háromszög alakú; és sok furcsa és éles szög és sarok található a látványfalakon és a szabálytalan alakú vételi pultokon, hogy bemutassák a „hegy” fogalmát. Ezenkívül a padlókat összekötő lépcső úgy van kialakítva, hogy átjárja a barlangot. Eközben a LED-es lámpákat a mennyezetről lógják, utánozva a völgyben eső jelenetet és természetes érzetet nyújtva, hogy tompítsák az egész benyomást.

A Nyaraló Ház

SAKÀ

A Nyaraló Ház A PRIM PRIM stúdió vizuális identitást hozott létre a SAKÀ vendégház számára, beleértve: név- és logótervezést, grafikát minden szobához (szimbólumtervezés, tapéta mintákat, falkép mintákat, párnaberendezéseket stb.), Weboldal kialakítását, képeslapokat, jelvényeket, névjegyeket és meghívók. A SAKÀ vendégház minden szobája eltérő legendát mutat be a Druskininkai (egy litván üdülőváros, amelyben a ház található) és környéke kapcsán. Minden szobának saját szimbóluma van, mint kulcsszó a legenda szerint. Ezek az ikonok megjelennek a belső grafikában és más objektumokban, amelyek vizuális identitását alkotják.

Szőnyeg

Folded Tones

Szőnyeg A szőnyegek eredendően laposak, a cél az egyszerű tény megtámadása volt. A háromdimenziós dimenzió illúziója mindössze három színnel érhető el. A szőnyeg tónusának változása és mélysége a csíkok szélességétől és sűrűségétől függ, nem pedig egy olyan nagy színpalettától, amely egy adott teret beboríthat, lehetővé téve ezáltal a rugalmas felhasználást. Fentről vagy távolról a szőnyeg összehajtogatott lapra hasonlít. Ülve vagy fekve azonban a redők illúziója nem feltétlenül érzékelhető. Ez az egyszerű ismétlődő sorok használatához vezetett, amelyek közelről absztrakt mintának tekinthetők.