Design magazin
Design magazin
A Multiaxiális Függönyfalak

GLASSWAVE

A Multiaxiális Függönyfalak A GLASSWAVE multiaxiális függönyfalak rendszer megnyitja az ajtót a nagyobb rugalmasság érdekében az üvegfalak tervezésekor a tömegtermeléshez. Ez az új koncepció a függönyfalakban a függőleges mullionok elvén alapul, hengeres, nem pedig téglalap alakú profilokkal. Ez a határozottan innovatív megközelítés azt jelenti, hogy többirányú kapcsolatokkal rendelkező struktúrákat lehet létrehozni, tízszeresére növelve az üvegfal összeszerelés lehetséges geometriai kombinációit. A GLASSWAVE egy alacsony emelkedésű rendszer, amely a legfeljebb három emeletű jellegzetes épületek (fenséges csarnokok, bemutatótermek, átriumok stb.) Piacára szolgál.

A Kiskereskedelmi Belsőépítészet

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

A Kiskereskedelmi Belsőépítészet Az ügyfél kreatív dizájnt keres, amely jól ábrázolja a márkát. A „Hiveometria” elnevezést két „kaptár” és a „geometriai” szó alkotja, amelyek egyszerűen megmondják a fő fogalmat és megjelenítik a formatervezést. A dizájnt a márka hősterméke, egy méhsejt alakú elektromos főzőlap ihlette. A méhsejtek, a fal és a mennyezet jellemzőinek csomópontjaként, finom kivitelben tökéletesen összekapcsolva és összekapcsolva a bonyolult geometriai formákat. A vonalak finom és tiszta, így egy karcsú, modern megjelenés a végtelen képzelet és kreativitás szimbolizálása.

A Vállalati Építészeti Koncepció

Pharmacy Gate 4D

A Vállalati Építészeti Koncepció A kreatív koncepció az anyagi és az immateriális alkotóelemek kombinációján alapul, amelyek együttesen létrehoznak egy médiaplatformot. Ennek a platformnak a középpontját egy túlméretezett tál jellemzi, mint egy absztrakt alkímiás serleg szimbólumát, amely felett a lebegő DNS-szál holografikus rajza látható. Ez a DNS-hologram, amely valójában az „A Promise for Life” jelmondatot képviseli, lassan forog, és a tünetmentes emberi szervezet életkönnyítésére utal. A forgó DNS-hologram nemcsak az élet áramlását ábrázolja, hanem a fény és az élet kapcsolatát is.

Naptár

Calendar 2014 “Botanical Life”

Naptár A Botanical Life egy naptár, amely egyetlen lapon kiemeli a gyönyörű növényi életet. Nyissa ki a lemezt, és állítsa be az alapra, hogy élvezze a különféle növényi felbukkanó ablakokat. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Az Üzenetkártya

Pop-up Message Card “Leaves”

Az Üzenetkártya A levelek üzenőlapok, felbukkanó levél motívumokkal. Világosítsa üzenetét szezonális zöld kifejező aromájával. Négy különböző kártya, négy borítékkal együtt. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Bross

Chiromancy

Bross Minden ember egyedi és eredeti. Ez még az ujjaink mintáinál is nyilvánvaló. A húzott vonalak és a kezünk jelei is nagyon eredetiek. Ezen felül mindenkinek van egy sor köve, amelyek minőségi szempontból közel állnak hozzájuk, vagy személyes eseményekhez kapcsolódnak. Ezek a tulajdonságok annyira tanulságos és vonzóvá teszik a gondolkodó megfigyelőt, hogy lehetővé tegyék személyre szabott ékszerek készítését ezen vonalak és az egyes dolgok jelei alapján. Ez a fajta dísz és ékszer képezi a Személyes Művészeti Kódot