Design magazin
Design magazin
A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.

Belső Tér

Chua chu kang house

Belső Tér A ház akupunktúrás pontja az volt, hogy a zárt területet egy teljesen új csendes látványba kapcsolja. Ezzel bizonyos történelmi és nyers varázst visszaállítanak, hogy megóvják a ház ürességét. Az új szállást a belső tér belső meglepetése zárja le; száraz és nedves konyha a konyhában, és étkező a konyhában. A lakóteret szintén megszakította egy lenyűgöző művészeti támadás, amely hamarosan az elektromos vezetékek személyes házává vált. Az általános hangsúly kiegészítése érdekében meleg fényű szeletnek kell festenie az összes színes falat.

Naptár

Calendar 2014 “Town”

Naptár A Town egy papír kézműves készlet, amelynek alkatrészei szabadon összeállíthatók naptárba. Összeállíthatja különböző formájú épületeket, és élvezheti a saját kisváros létrehozását. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

A Kortárs Qipao

The Remains

A Kortárs Qipao Az inspiráció a kínai műemlékekből származik, a „kerámia” a legelterjedtebb kép, amely a királyi és az emberektől függetlenül a legnépszerűbb. Tanulmányaimban a mai kínai esztétikai alapvető szabványok és a Feng Shui (belsőépítészet és környezettervezés) alapvető standardjai is változatlanok. Szeretik az átláthatóságot, a rétegezést és a kívánságot. Szeretnék megtervezni egy Qipao-t, amely a kerámiák implikációját és vonzerejét a régi dinasztiából a kortárs divatba hozza. És provokálja az embereket, akik elfelejtették kultúrájukat és etnikai hovatartozásukat, amikor i generáción vagyunk.

Az Étterem

Osaka

Az Étterem Az Itaim Bibi szomszédban (Sao Paulo, Brazília) található Oszaka büszkén mutatja be építészetét, intim és barátságos légkört kínálva különféle tereiben. Az utca melletti kültéri terasz a zöld és a modern udvar bejárata, a belső, a külső és a természet közötti kapcsolat. A magán és kifinomult esztétika természetes elemek, például fa, kövek, vas és textil felhasználásával valósult meg. A gyengén megvilágított lamella tetőrendszert és a fa rácsos munkákat alaposan megvizsgálták a harmonizáló belsőépítészet befejezése és a különböző környezetek kialakítása érdekében.

A Borvizsgáló Létesítmény

Grapevine House

A Borvizsgáló Létesítmény Szőlőház elvont szőlő formájában, amely szinte ingyen függ a szőlőtől. Legfontosabb támasztóeleme, amelyet egy digitálisan gyártott oszlop generál, egy régi szőlőgyöknek való tisztelettel jelképezi. A szőlőház folyamatos üvege előtt minden irányban nyitva áll, és lehetővé teszi a szőlő közvetlen tájélményét. Ilyen módon biztosítani kell az összes vizsgáló bor vizuális ízének javítását.