Design magazin
Design magazin
Naptár

Calendar 2014 “ZOO”

Naptár A ZOO papír kézműves készlet könnyen összeszerelhető. Nincs szükség ragasztóra vagy ollóra. Szerelje össze az alkatrészeket azonos jelöléssel. Minden állat két hónapos naptár lesz. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás Az Ashgabat Tele - rádióközpont (TV-torony) egy monumentális épület, 211 m magas, Türkmenisztán fővárosának Ashgabat déli szélén, 1024 m-es tengerszint feletti magasságban, a tengerszint felett. A TV-torony a rádió- és TV-műsorok készítésének, utómunka és a műsorszórás fő csomópontja. És ez a legkorszerűbb digitális technológia egyik legjobb példája. A TV-torony Türkmenisztánt úttörővé tette az ázsiai HD földfelszíni műsorszórás területén. A TV-torony az elmúlt 20 év legnagyobb műszaki beruházása a műsorszórás területén.

A Kerekes Rakodó

Arm Loader

A Kerekes Rakodó A rakodógép, amely többnyire egyenetlen talajon működik, súlyos mozgásszervi betegséget okozhat a sofőrnél, és gyors fáradtságot okozhat. Az 'ARM LOADER' azonban lehetővé teszi a koordináták felismerését a földön, elősegíti a vezetőülés stabilitását és nem ingadozását. Ezért elősegíti a járművezetőt, hogy ne fáradjon és fárasztja a munkáját biztonságosan.

Naptár

Calendar 2014 “Safari”

Naptár A Safari egy papír kézműves állatnaptár. Távolítsa el és szerelje össze a 6 lapot, oldalain két havi naptárral. Hajtsa le a testet és az ízületrészeket a gyűrődések mentén, nézzen meg az ízületek jelein, és illessze őket az ábra szerint. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Az Usb Flash Drive

Frohne eClip

Az Usb Flash Drive Az eClip a világ első gemkapcsos USB flash meghajtója metrikus vonalzóval. Az eClip elismerte az ezüst iDA & Golden A 'Design Award díjat. Az eClip könnyű, illeszkedik a kulcstartójához, és úgy működik, mint egy iratkapocs a papírok, a nyugták és a pénz rendezéséhez. Az eClip biztonsági szoftverekkel védi a személyes adatokat, a szellemi tulajdonokat, a munkáltatói adatokat, az orvosi adatokat és az üzleti titkokat. Az eClip-et Frohne tervezte Floridaban. Az arany memória csatlakozó ütésálló, karcálló, vízálló, alkoholálló, porálló, rozsdaálló és elektromágneses.

Motoros Fűrész

Rotation Saw

Motoros Fűrész Egy láncfűrész forgó fogantyúval. Ennek a láncnak olyan fogantyúja van, amely 360 ° -kal elfordul, és előre meghatározott szögekben megáll. Általában az emberek a fákat vízszintesen vagy függőlegesen vágják, fűrészüket bizonyos szögben elfordítva, vagy testrészeiket ferde vagy megdöntve. Sajnos a fűrész gyakran lecsúszik a felhasználó fogásáról, vagy a felhasználónak kellemetlen helyzetben kell dolgoznia, ami sérüléseket okozhat. Az ilyen hátrányok kiküszöbölése érdekében a javasolt fűrészt forgó fogantyúval kell felszerelni, hogy a felhasználó beállítsa a vágási szöget.