Design magazin
Design magazin
Az Érzékelt Csaptelep

miscea LIGHT

Az Érzékelt Csaptelep A miscea LIGHT érzékelővel aktivált csaptelepek beépített szappan adagolóval vannak felszerelve, amelyet közvetlenül a csaphoz terveztek a kényelem és a kézhigiénia maximális előnyei érdekében. A gyors és megbízható érzékelő technológia felhasználásával szappanot és vizet ad ki a higiénikus és ergonómikus kézmosás élményéért. A beépített szappan adagoló akkor aktiválódik, amikor a felhasználó keze áthalad a szappan szektoron. Ezután csak akkor adják ki a szappant, ha a felhasználó kezét a csap szappan kimenete alá helyezik. A vizet intuitív módon veheti fel, ha a kezét a vízkivezetés alatt tartja.

Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 1

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 1-et úgy fejlesztették ki, hogy megvédje a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. A dizájn barátságosnak tűnik, tiszta vonalakkal, amelyek tökéletesen beleolvadnak a szkennertől a képernyőhöz. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a bevándorlási folyamatot. Az ujjlenyomat-letapogató pad leszerelhető az egyszerű karbantartás vagy a gyors cserés érdekében. Az MBAS 1 egy egyedülálló termék, amelynek célja a határok átlépésének megváltoztatása, lehetővé téve a többnyelvű interakciót és a barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Kés Blokk

a-maze

Kés Blokk Az egy labirintus késblokka kialakításának célja a mentális és a látásérzékeink azonos stimulálása. A kések tárolásának és szervezésének módját egyedülállóan inspirálja a gyermekkori játék, amelyet mindannyian ismerünk. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadva a labirintus céljait szolgálja, és ennél is fontosabb kapcsolatot létesít velünk, amely felhívja a kíváncsiság és a szórakozás érzelmeit. A tiszta formája egy labirintus lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az egyszerűségét, amely kevesebbel sokkal többet tesz. Éppen ezért a labirintus autentikus termékinnovációt eredményez, felejthetetlen felhasználói élménnyel és egyező megjelenéssel.

Lámpa

the Light in the Bubble

Lámpa A buborékban levő fény egy modern izzó, a régi izzószál, Edison izzólámpa emlékére. Ez egy plexi lemez belsejébe illesztett led fényforrás, amelyet lézerrel vágnak le és izzó alakú. Az izzó átlátszó, de amikor bekapcsolja a lámpát, láthatja az izzószálat és az izzó alakját. Használható függő lámpaként vagy a hagyományos izzó cseréjéhez.

Felfüggesztés Lámpa

Spin

Felfüggesztés Lámpa A Spin, amelyet Ruben Saldana tervezett, egy függesztett LED-es lámpa akcentus világításhoz. Alapvető vonalai minimalista kifejezése, lekerekített geometria és alakja Spinnek ad gyönyörű és harmonikus megjelenést. A teljes testében alumíniumból készült test könnyítést és állagot biztosít, miközben hűtőbordaként működik. Süllyesztett mennyezeti alapja és ultravékony tenzora a levegőben való lebegőképesség érzetét kelti. Fekete-fehér formában kapható, a Spin tökéletes fényszóró bárba, pultokba, vitrinekbe ...

A Fényszóró

Sky

A Fényszóró Egy könnyű szerelvény, amely úgy tűnik, hogy úszó. Vékony és könnyű tárcsa, néhány centiméterre a mennyezet alá helyezve. Ez a Sky által elért tervezési koncepció. Az ég egy olyan vizuális effektusot hoz létre, amely a lámpatestet úgy tűnik, hogy felfüggeszti a mennyezettől 5 cm-re, ezáltal a személyes és eltérő stílusú fénynek felel meg. Nagy teljesítményének köszönhetően a Sky alkalmas a magas mennyezetből történő megvilágításra. Tiszta és tiszta kialakítása azonban lehetővé teszi, hogy kiváló lehetőségnek számítson bármilyen belső formatervezés megvilágítására, amely minimális érintést kíván továbbítani. Végül a tervezés és a teljesítmény együtt.