Design magazin
Design magazin
A Hordozható Akkumulátortípus

Parallel

A Hordozható Akkumulátortípus Mint az iPhone 5, a Párhuzamos úgy van beállítva, hogy 2500mAh szuper akkumulátort használjon a fogyasztókra - ez 1,60-szoros élettartam. Ez rendkívül kényelmes a fogyasztók számára, akik mindig útközben vannak, és teljes mértékben kihasználják az iPhone képességeit. A Parallel eltávolítható elem egy kiegészítő kemény polikarbonát tokkal. Csatlakoztassa, ha több energiára van szükség. Vegye le a súly megkönnyítése érdekében. Ergonómiailag úgy tervezték, hogy jól illeszkedjen a kezedbe. A beépített villámkábellel és az 5 színű védőtokkal megegyező hosszúságú, mint az iPhone 5.

Az Állítható Asztallapú Asztal

Dining table and beyond

Az Állítható Asztallapú Asztal Ez a táblázat képes felületét különböző formákra, anyagokra, textúrákra és színekre igazítani. A hagyományos asztallal ellentétben, amelynek asztali felülete szolgál a felszolgáló kiegészítők (tányérok, tálalók stb.) Rögzített felületén, az asztal összetevői mind felületként, mind pedig felszolgáló kiegészítőként szolgálnak. Ezek a kiegészítők a kívánt étkezési igényektől függően különböző alakú és méretű alkatrészekből állhatnak. Ez az egyedülálló és innovatív kialakítás a hagyományos étkezőasztalot dinamikus középpontjává alakítja az ívelt kiegészítők folyamatos átrendezése révén.

A Hiperkocsi

Shayton Equilibrium

A Hiperkocsi A Shayton egyensúly a tiszta hedonizmust, a négy kerekén keresztüli perverziót, a legtöbb ember számára elvont fogalmat és az álmok megvalósítását a szerencsés embereknek képviseli. Ez a végső öröm, egy új felfogás az egyik pontról a másikra való átjutáshoz, ahol a cél nem olyan fontos, mint a tapasztalat. Shayton arra törekszik, hogy felfedezzék az anyagi képességek korlátait, új alternatív zöld meghajtásokat és anyagokat teszteljen, amelyek javíthatják a teljesítményt, miközben megőrzik a hiperkocsi származását. Az ezt követő szakasz a befektető (k) megtalálása és a Shayton Egyensúly megvalósítása.

Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz

Biometric Facilities Access Camera

Az Ajtók Kinyitására Szolgáló Biometrikus Hozzáférési Eszköz A falakba vagy kioszkokba épített biometrikus eszköz, amely rögzíti az írist és az egész arcot, majd adatbázisra hivatkozik a felhasználói jogosultságok meghatározása céljából. Hozzáférést biztosít az ajtók kinyitása vagy a felhasználók bejelentkezése révén. A felhasználói visszajelzési funkciók beépítve vannak az önbeállítás egyszerűsítéséhez. A LED-ek láthatatlanul megvilágítják a szemet, és van egy vaku a gyenge fényviszonyokhoz. Az előlap 2 műanyag alkatrészből áll, lehetővé téve a kéthangú színeket. A kisebb rész finom részletekkel vonzza a szemet. Az űrlap egyszerűsíti a 13 elülső oldalsó alkatrészt esztétikusabb termékké. Vállalati, ipari és otthoni piacokhoz készült.

Az Érzékelt Csaptelep

miscea KITCHEN

Az Érzékelt Csaptelep A miscea KITCHEN rendszer a világ első valóban érintésmentes multi-folyadék-adagoló konyhai csaptelepje. 2 adagolót és egy csaptelepet kombinálva egy egyedi és könnyen használható rendszerbe, ez kiküszöböli a különálló adagolók szükségességét a konyhai munkaterületen. A csaptelep teljesen érintésmentes, hogy maximális kézhigiéniai előnyöket biztosítson, és csökkentse a káros baktériumok terjedését. Számos kiváló minőségű és hatékony szappan, mosó- és fertőtlenítőszer használható a rendszerrel. A piacon elérhető leggyorsabb és legmegbízhatóbb érzékelő technológiát kínálja a precíziós teljesítmény érdekében.

Az Érzékelt Csaptelep

miscea LIGHT

Az Érzékelt Csaptelep A miscea LIGHT érzékelővel aktivált csaptelepek beépített szappan adagolóval vannak felszerelve, amelyet közvetlenül a csaphoz terveztek a kényelem és a kézhigiénia maximális előnyei érdekében. A gyors és megbízható érzékelő technológia felhasználásával szappanot és vizet ad ki a higiénikus és ergonómikus kézmosás élményéért. A beépített szappan adagoló akkor aktiválódik, amikor a felhasználó keze áthalad a szappan szektoron. Ezután csak akkor adják ki a szappant, ha a felhasználó kezét a csap szappan kimenete alá helyezik. A vizet intuitív módon veheti fel, ha a kezét a vízkivezetés alatt tartja.