Design magazin
Design magazin
Az Autó Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Az Autó Dashcam A BLackVue DR650GW-2CH egy egyszerű, mégis kifinomult henger alakú megfigyelőautó-műszerfal kamera. Az egység felszerelése egyszerű, és a 360 fokos forgatásnak köszönhetően nagyon állítható. A műszerfal szélvédőhöz való közelsége minimalizálja a rezgéseket és a vakító fényt, és még egyenletesebb és stabilabb felvételt tesz lehetővé. Miután alapos kutatást végeztünk annak tökéletes geometriai alakjának megtalálása érdekében, amely harmonikusan illeszkedhet a tulajdonságokhoz, a henger alakú formát választottuk, amely mind a stabilitás, mind az állíthatóság elemeit biztosítja.

Szék

Tri

Szék A természetes cédrus szilárd anyagból készült széklet CNC-gépekkel dolgozott, és kézzel készített. Különlegessége az, hogy tömör fadarab cédrus blokkból van kialakítva, kezeletlen 50x50 felülettel kézzel csiszolva, homokpapír szemcsékkel, amelyek matt felületűek és simán tapadnak, és fokozza a Az egyedi cédrusfa formái és színsémája az, hogy olyan természetes olaj legyen, amely védi azt, és funkcionális objektummá teszi, és karbantartása szempontjából praktikus. Lágy formatervezés, amely javítja a természetes anyagot illatának kiegészítésével. , kényelem és illat.

Váza

Flower Shaper

Váza Ezek a vázasorozatok az agyag képességeivel és korlátaival, valamint az önálló 3D-s agyagnyomtatóval való kísérletezés eredménye. Az agy nedves, lágy és rugalmas, de szárazon kemény és törékeny. A kemencében történő hevítés után az agyag tartós, vízálló anyaggá alakul. A hangsúly az érdekes formák és textúrák létrehozására irányul, amelyeket nehéz és időigényes elkészíteni, vagy akár nem is lehet végrehajtani a hagyományos módszerekkel. Az anyag és a módszer meghatározta a szerkezetet, a textúrát és a formát. Mindannyian együtt dolgozunk a virágok formájában. Más anyagot nem adtak hozzá.

A Játék

Mini Mech

A Játék A moduláris szerkezetek rugalmas természetének ihlette, a Mini Mech átlátszó blokkok gyűjteménye, amelyeket összetett rendszerekbe lehet összeállítani. Minden blokk mechanikus egységet tartalmaz. A csatlakozók és a mágneses csatlakozók univerzális kialakítása miatt végtelen sokféle kombinációt lehet készíteni. Ennek a tervezésnek egyszerre van oktatási és rekreációs célja. Célja a teremtés erejének fejlesztése, és lehetővé teszi a fiatal mérnökök számára, hogy az egyes egységek valódi mechanizmusát külön-külön és együttesen látják a rendszerben.

Csaptelep

Aluvia

Csaptelep Aluvia dizájnja inspirációt idéz elő az alúviális erózióban, amikor az idő és a kitartás során a víz szelíd sziluettek alakítja ki a sziklákat; Csakúgy, mint a folyóparti kavicsok, a lágyság és a barátságos görbék a fogantyú kialakításában a felhasználót könnyű műveletre csábítják. A gondosan kialakított átmenetek lehetővé teszik, hogy a fény folyamatosan mozogjon a felület mentén, így minden termék harmonikus megjelenést kap.

Laptop Asztal

Ultraleggera

Laptop Asztal A felhasználó lakóhelyén képes lesz egy dohányzóasztal feladatának elvégzésére és számos tárgy elhelyezésének, elhagyásának, szem előtt tartásával kapcsolatos igények kielégítésére; Nemcsak laptop használatra tervezték, de lehet, hogy kevésbé specifikus a laptop használatára; Térdre történő mozgáskorlátozás nélkül lehetővé teszi a különböző ülőhelyzeteket, korlátozva a mozgékonyságot. Röviden: otthoni bútor, amelyet nem térdre használnak, de mégis ajánlott olyan pillanatokban használni, amikor az ülőegységekben találhatók, például rövid ülés kanapéknál.