Design magazin
Design magazin
A Segítségnyújtó Robot

Spoutnic

A Segítségnyújtó Robot A Spoutnic egy támogató robot, amelyet arra terveztek, hogy a tyúkokat kiképezzék a fészekdobozukban fektetésre. A tyúkok felállnak a megközelítésüknél és visszatérnek a fészekbe. Általában a tenyésztőnek minden órában, vagy akár fél óránként a tojásrakás csúcsán körül kell járnia, hogy megakadályozzák, hogy a tyúkok tojásaikat a földre rakják. A kicsi, önálló Spoutnic robot könnyen áthalad az ellátási láncok alatt, és az egész épületben keringhet. Az akkumulátor tartja a napot, és egy éjszaka töltődik. Megszabadítja a tenyésztőket az unalmas és hosszú feladatoktól, lehetővé téve a jobb hozamot és korlátozva a leszerelt tojások számát.

A Multifunkcionális Gitár

Black Hole

A Multifunkcionális Gitár A fekete lyuk egy többfunkciós gitár, amely hard rock és metal zenei stílusokon alapul. A test formája kényelmet nyújt a gitárosoknak. Fel van szerelve egy folyadékkristályos kijelzővel az előlapon, hogy vizuális effektusokat és tanulási programokat generáljon. A gitár nyakának mögötti Braille-táblák segíthetnek vakok vagy gyengén látó embereknek gitározni.

Az Oldalfalak

Arca

Az Oldalfalak Az Arca egy monolit, amely csapdába esik egy hálóban, egy mellkas, amely lebeg a lebegő tartalommal együtt. A lakkozott mdf tartályt, amely egy tömör tölgyből készült ideális hálóba zár, három teljes elszívó fiókkal látja el, amelyeket különféle igények szerint lehet elrendezni. A merev tömör tölgyhálót úgy modellezték, hogy beilleszthető legyen a hőre formált üveglemezekre, és így szerves formát kapnak, amely a víz tükrét szimulálja. Az egész szekrény átlátszó metakrilát tartón nyugszik, hogy hangsúlyozzák az ideális úszást.

Tartály

Goccia

Tartály A Goccia egy tartály, amely lágy formákkal és meleg fehér fényekkel díszíti az otthont. Ez a modern házikandalló, a találkozópontja egy boldog órának a kertben a barátokkal vagy a dohányzóasztalon, hogy könyvet olvasjon a nappaliban. Ez egy kerámia edénykészlet, amely alkalmas a meleg téli takaró, valamint szezonális gyümölcs vagy jégbe merített friss nyári italpalack tárolására. A konténerek egy kötéllel lógnak a mennyezetről és a kívánt magasságra helyezhetők el. 3 méretben kaphatók, amelyek közül a legnagyobb tömör tölgy tetejével kiegészíthető.

Asztal

Chiglia

Asztal A Chiglia egy szobrászati asztal, amelynek alakjai a hajó alakjára emlékeztetnek, de a teljes projekt szívét is képviselik. A koncepciót egy moduláris fejlesztés alapján tanulmányozták, az itt javasolt alapmodelltől kezdve. A szárnyas gerenda linearitása, kombinálva azzal a lehetőséggel, hogy a csigolyák szabadon elcsúszhatnak rajta, garantálják asztal stabilitását, lehetővé teszik annak hosszú fejlődését. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy könnyen testreszabható legyen a célkörnyezethez. A kívánt méretek eléréséhez elegendő a csigolyák számának és a gerenda hosszának növelése.

Óra

Reverse

Óra Amíg az idő elhalad, az órák változatlanok maradtak. A hátramenet nem egy egyszerű óra, hanem a fordított, minimalista óraszerkezet apró változtatásokkal, amelyek egyedivé válnak. A befelé néző kéz a külső gyűrű belsejében forog, jelezve az órát. A kifelé néző kis kéz egyedül áll, és forog, hogy jelezze a perceket. A hátlapot úgy alakították ki, hogy óra összes elemét eltávolítottuk, kivéve annak hengeres alapját, ahonnan a képzelet vette át. Ez óra kialakítás célja, hogy emlékeztesse Önt az idő ölelésére.