Design magazin
Design magazin
Az Asztal

Minimum

Az Asztal Nagyon könnyű és egyszerű a gyártásban és a szállításban. Nagyon funkcionális kialakítás, bár kívülről nagyon könnyű és egyedi. Ez az egység teljesen szétszerelhető egység, amelyet bármikor le lehet szerelni és összeszerelni. A hossz kombinálható, mivel fa-fém lábak is lehetnek, amelyeket a fém csatlakozókra szerelnek össze. A lábak formája és színe a követelményeknek megfelelően módosítható.

Szekrény

Deco

Szekrény Az egyik szekrény lógott a másik felett. Nagyon egyedi kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a bútorok ne töltsék ki a helyet, mivel a dobozok nem a padlón állnak, hanem felfüggesztésre kerülnek. Nagyon kényelmes a használata, mivel a dobozokat csoportok szerint osztották meg, és így nagyon kényelmesek lesznek a felhasználó számára. Az anyagok színváltozatai rendelkezésre állnak.

Komód

dog-commode

Komód Ez a komód külsőleg hasonló a kutyához. Nagyon örömteli, de ugyanakkor nagyon funkcionális. Tizenhárom különböző méretű doboz található ebben a komódban. Ez a komód három különálló részből áll, amelyek össze vannak kötve, hogy egyetlen egyedi dolgot képezzenek. Az eredeti lábak az álló kutya illúzióját adják.

A Cruiser Jacht

WAVE CATAMARAN

A Cruiser Jacht A tengerre mint a folyamatos mozgásban lévõ világra gondolva a „hullámot” szimbólumának tekintjük. Ebből az ötletből modelleztük a hajótest vonalait, amelyek látszólag megszakítják magukat. A projekt ötletének alapját képező második elem a lakóhely fogalma, amelyet a belső és a külső kialakítás egyfajta folytonosságán akartunk rajzolni. A nagy üvegablakokon keresztül majdnem 360 fokos képet kapunk, amely lehetővé teszi a vizuális folytonosságot a külsővel. Nem csak, hogy a nagy üvegajtóknak köszönhetően a belső élet kivetül a kültéri terekbe. Boltív. Visintin / Arch. Foytik

A Dohányzóasztal

1x3

A Dohányzóasztal Az 1x3 összekapcsolódó burr rejtvényeket ihlette. Ez egyaránt - bútordarab és egy agyi tudósító. Minden alkatrész rögzítő elemek nélkül marad együtt. Az összekapcsolódás elve csak a csúszó mozgásokat foglalja magában, amelyek nagyon gyors összeszerelési folyamatot eredményeznek, és 1x3-at tesznek lehetővé a hely gyakori cseréjéhez. A nehézségi szint nem az ügyességtől, hanem elsősorban a térbeli látástól függ. Útmutatásokat nyújtunk arra az esetre, ha a felhasználónak segítségre van szüksége. A név - 1x3 egy matematikai kifejezés, amely képviseli a faszerkezet logikáját - egy elemtípus, három darabja.

A Szellőzött Forgóajtó

JPDoor

A Szellőzött Forgóajtó A JPDoor egy felhasználóbarát forgóajtó, amely egyesül a jalousie ablakrendszerrel, amely elősegíti a szellőzés áramlását, és ezzel egyidejűleg helytakarékos. A tervezésnek az a feladata, hogy elfogadja a kihívásokat és megoldja azokat egyéni felfedezésekkel, technikákkal és higgye el. Nincs jó vagy rossz bármilyen formatervezés, valójában nagyon szubjektív. A kiváló formatervezésű megoldások azonban kielégítik a végfelhasználói igényeket és követelményeket, vagy nagy hatással vannak a közösségre. A világ minden sarkában tele van különböző tervezési megközelítésekkel, tehát ne add fel a "" maradj éhes maradj ostoba - Steve Job "felfedezését.