Design magazin
Design magazin
A Többcélú Asztal

Bean Series 2

A Többcélú Asztal Ezt az asztalt a Bean Buro alaptervezők, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezték. A projektet a francia görbék wiggly alakjai és a puzzle-kirakós játékok ihlette, és az irodai konferenciaterem központi darabjaként szolgál. Az általános alak tele van parókákkal, ami drámai eltérés a hagyományos formális vállalati konferenciaasztaltól. Az asztal három részét átalakíthatjuk különféle általános alakzatokba, hogy az ülések elrendezése változjon; az állandó változás állapota játékos légkört teremt a kreatív iroda számára.

A Multifunkcionális Szék

charchoob

A Multifunkcionális Szék A termék köbös formája stabil és kiegyensúlyozott minden irányban. Ezenkívül a termék háromutas felhasználása formális, informális és barátságos etikettben csak a székek 90 fokos elfordításával lehetséges. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen (4 kg), figyelembe véve annak funkcionalitását. Ezt a célt könnyű anyagok és szentélyes keretek kiválasztásával érik el, hogy a termék tömege a lehető legalacsonyabb maradjon.

A 40 Hüvelykes Led Tv

GlassOn

A 40 Hüvelykes Led Tv Ez egy keret nélküli formatervezési kollekció, különböző méretű, üvegtáblával rendelkező, különböző méretű tervezési megoldásokkal. Az üveg átlátszóságával létrehozott elegancia tovább folytatódik a fémréteg kegyelmével, amely nagy méretben körülveszi a kijelzőt. A megszokott műanyag előlap és előlap nélkül a formatervezés a virtuális világban és a közönség között drasztikusan csökkentett vastagságú 40 ", 46" és 55 "méretű termékekben. Az üveg előlapját tartó teljes fémkeret javítja a tervezési minőséget a pontos csatlakozási részletekkel. különböző anyagok.

A Set Top Box

T-Box2

A Set Top Box A T-Box2 egy új technikai eszköz az internet, a multimédia és a kommunikáció integrálásához, és a háztartási felhasználók számára sokoldalú interaktív szolgáltatásokat kínál, ideértve a hatalmas internetes tartalom lejátszást és a HD videohívásokat. Csatlakoztatva az STB-t a TV-hez a családi hálózati környezetben, a felhasználó gyorsan frissítheti a közös TV-t egy intelligens TV-vel, ami kiváló AV-szórakoztatási élményt nyújt a család felhasználói számára.

A Fürdőszobai Bútorok

Sott'Aqua Marino

A Fürdőszobai Bútorok A Sott'Aqua Marino kollekció a víz alatti világ kreatív részleteivel egészíti ki a fürdőszobákat, és luxus lehetőséget kínál arra, hogy saját fürdőszobáját tervezze a rendelkezésre álló modulációs lehetőségek széles skálájának felhasználásával. A Sott'Aqua Marino mindenki számára egyedi tervezési megközelítést kínál. fürdőszobája rugalmasan használható egy- vagy dupla mosdószekrényekkel.A falra szerelt kerek tükör akasztóval szintén rejtett világítási rendszert tartalmaz. A kerekeken található cédrusláda oszlopmosóként is szolgál.