Design magazin
Design magazin
Az Órák Vásárának Bevezető Területe

Salon de TE

Az Órák Vásárának Bevezető Területe Bevezetésre került egy 1900 m2 alapterületű területtervezés, mielőtt a látogatók felfedezték a Salon de TE 145 nemzetközi óráját. Annak érdekében, hogy megragadja a látogató elképzeléseit a luxus életmódról és a romantikáról, a „Deluxe Train Journey” fő koncepcióját fejlesztették ki. A dramatizáció megteremtése érdekében a recepciós beszélgetést nappali állomás-témává alakították, amely a belső terem előcsarnokának esti vonatpályájával párhuzamos volt, életnagyságú vonatkocsi-ablakokkal, amelyek mesélő látványt bocsátanak ki. Végül egy multifunkcionális színpadi színpad nyílik a különféle márkás vitrinek számára.

A Turisztikai Attrakció

In love with the wind

A Turisztikai Attrakció Vár A szélbe szerelmes 20. századi tartózkodási hely 10 hektáros tájon helyezkedik el, Ravadinovo falu közelében, a Strandza-hegy szívében. Látogasson el és élvezze a világhírű gyűjteményeket, lenyűgöző építészetet és inspiráló családi történeteket. Pihenjen az idilli kertek között, élvezze az erdei és a tóparti sétákat, és érezze a mese szellemét.

Turisztikai Attrakció

The Castle

Turisztikai Attrakció A kastély egy magánprojekt, amelyet húsz évvel ezelőtt, 1996-ban indítottak egy gyermekkori álomból, hogy saját kastélyt építsenek, ugyanúgy, mint a mesékben. A tervező építész, kivitelező és a táj tervezője. A projekt legfontosabb elképzelése egy olyan hely létrehozása a családi kikapcsolódáshoz, mint egy turisztikai attrakció.

Az Oktatási Termék

Shine and Find

Az Oktatási Termék Ennek a terméknek a legfontosabb előnye a tanulás könnyűsége és a memóriajavítás. A Shine and Find programban minden csillagkép praktikusan készül, és ezt a kihívást többször gyakorolják. Tartós képet készít. Az ilyen módon történő tanulás, a gyakorlati tanulás és az ismétlés nem unalmas, tartósabb memóriát és élvezetet teremt. Nagyon érzelmi, interaktív, egyszerű, tiszta, minimális és modern.

Szálloda

Yu Zuo

Szálloda Ez a szálloda a Dai-templom falain belül található, a Tai hegy alján. A tervezők célja az volt, hogy átalakítsák a szálloda kialakítását, hogy csendes és kényelmes szállást biztosítsanak a vendégek számára, ugyanakkor lehetővé tegyék a vendégek számára, hogy megtapasztalják a város egyedi történelmét és kultúráját. Egyszerű anyagok, világos tónusok, lágy világítás és gondosan kiválasztott műalkotások felhasználásával a tér egyaránt tükrözi a történelem és a kortárs kortárs hangulatát.

A Targonca-Kezelő Szimulátor

Forklift simulator

A Targonca-Kezelő Szimulátor A Sheremetyevo-Cargo targonca-szimulátor egy speciális gép, amelyet targoncavezetők képzésére és képesítésének ellenőrzésére terveztek. Ez egy kabin vezérlőrendszerrel, ülőhellyel és összecsukható panoráma képernyővel rendelkezik. A fő szimulátor test anyaga fém; emellett vannak műanyag elemek és ergonómiai rétegek is, beépített poliuretán habból.