Design magazin
Design magazin
A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Az Órák Vásárának Bevezető Területe

Salon de TE

Az Órák Vásárának Bevezető Területe Bevezetésre került egy 1900 m2 alapterületű területtervezés, mielőtt a látogatók felfedezték a Salon de TE 145 nemzetközi óráját. Annak érdekében, hogy megragadja a látogató elképzeléseit a luxus életmódról és a romantikáról, a „Deluxe Train Journey” fő koncepcióját fejlesztették ki. A dramatizáció megteremtése érdekében a recepciós beszélgetést nappali állomás-témává alakították, amely a belső terem előcsarnokának esti vonatpályájával párhuzamos volt, életnagyságú vonatkocsi-ablakokkal, amelyek mesélő látványt bocsátanak ki. Végül egy multifunkcionális színpadi színpad nyílik a különféle márkás vitrinek számára.

A Turisztikai Attrakció

In love with the wind

A Turisztikai Attrakció Vár A szélbe szerelmes 20. századi tartózkodási hely 10 hektáros tájon helyezkedik el, Ravadinovo falu közelében, a Strandza-hegy szívében. Látogasson el és élvezze a világhírű gyűjteményeket, lenyűgöző építészetet és inspiráló családi történeteket. Pihenjen az idilli kertek között, élvezze az erdei és a tóparti sétákat, és érezze a mese szellemét.

Turisztikai Attrakció

The Castle

Turisztikai Attrakció A kastély egy magánprojekt, amelyet húsz évvel ezelőtt, 1996-ban indítottak egy gyermekkori álomból, hogy saját kastélyt építsenek, ugyanúgy, mint a mesékben. A tervező építész, kivitelező és a táj tervezője. A projekt legfontosabb elképzelése egy olyan hely létrehozása a családi kikapcsolódáshoz, mint egy turisztikai attrakció.

Az Oktatási Termék

Shine and Find

Az Oktatási Termék Ennek a terméknek a legfontosabb előnye a tanulás könnyűsége és a memóriajavítás. A Shine and Find programban minden csillagkép praktikusan készül, és ezt a kihívást többször gyakorolják. Tartós képet készít. Az ilyen módon történő tanulás, a gyakorlati tanulás és az ismétlés nem unalmas, tartósabb memóriát és élvezetet teremt. Nagyon érzelmi, interaktív, egyszerű, tiszta, minimális és modern.