Design magazin
Design magazin
Shisha, Vízipipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vízipipa, Nargile Az elegáns organikus vonalokat a víz alatti tengeri élet inspirálja. Egy shisha-cső, mint egy titokzatos állat, minden belégzéssel élve. A tervezésem célja az volt, hogy felfedje az összes érdekes folyamatot, amely a csőben zajlik, például a buborékolást, a füstáramot, a gyümölcsmozaikot és a fények játékát. Ezt úgy értem el, hogy az üveg arányát maximalizálom, és főként azzal, hogy a funkcionális területet a szem szintjére emeljük, a hagyományos shisha csövek helyett, ahol az majdnem el van rejtve a talaj szintjén. Valódi gyümölcsdarabok használata az üvegtestben koktélokhoz növeli az élményt az új szintre.

Fürdőszoba Kollekció

Up

Fürdőszoba Kollekció Fel, az Emanuele Pangrazi által tervezett fürdőszoba kollekció megmutatja, hogy egy egyszerű koncepció miként generálhat innovációt. A kezdeti ötlet az, hogy javítsa a kényelmet az egészségügyi ülés síkjának kissé megdöntésével. Ez az ötlet a fő tervezési témává vált, és a gyűjtemény minden elemében megtalálható. A fő téma és a szigorú geometriai viszonyok a kollekciónak az európai ízlésnek megfelelő kortárs stílust adnak.

Szék

5x5

Szék Az 5x5 szék egy tipikus formatervezési projekt, ahol a korlátozást kihívásként ismerik el. A szék ülése és a hátsó része xilith anyagból készül, amelyet nagyon nehéz alakítani. A Xilith az a nyersanyag, amely 300 méterre megtalálható a talaj alatt, és amelyet szén tartalmaz. Jelenleg a nyersanyagok nagy részét eldobják. Környezetvédelmi szempontból ez az anyag hulladékot generál a föld felszínén. Ezért a széktervezésről szóló ötlet nagyon provokatív és kihívást jelentett.

Széklet

Musketeers

Széklet Egyszerű. Elegáns. Funkcionális. A testőrök háromlábú, szénsavas porból bevont fémből készültek, alakjukba hajlítva lézerrel vágott fa lábakkal. Geometriailag bebizonyosodott, hogy a háromlábú alap valóban stabilabb és kevésbé esélye annak, hogy megmozduljon, mint négy. Kiváló egyensúly és funkcionalitás, a testőrök eleganciája modernista megjelenésével tökéletes szobává teszi. Tudjon meg többet: www.rachelledagnalan.com

Padlólapok

REVICOMFORT

Padlólapok A REVICOMFORT kivehető és újrafelhasználható padló. Gyorsan és könnyen alkalmazható. Használatra kész. Ideális az átalakításhoz. Egyetlen termékben ötvözi a teljes testű porcelánlapok műszaki jellemzőit, az időmegtakarítás egyszerűsített elhelyezését, a könnyű mobilitást és a különböző terekben történő újrafelhasználást. A REVICOMFORT számos Revigrés kollekcióban elkészíthető: különféle effektusok, színek és felületek.

Az Aroma Diffúzor

Magic stone

Az Aroma Diffúzor A Magic Stone sokkal több, mint háztartási készülék, képes varázslatos légkört teremteni. Alakját a természet ihlette, egy kőre gondolva, amelyet a folyó víz simít. A víz elemet szimbolikusan azt a hullámot ábrázolja, amely elválasztja a felső és az alsó testet. A víz a termék kulcseleme, amely ultrahanggal porlasztja a vizet és az illatos olajat, hideg gőzt hozva létre. A hullám motívum a légkör megteremtésére szolgál a LED-es fényen keresztül, amely simán megváltoztatja a színeket. A borító megsimogatásával aktiválható az összes funkciót vezérlő kapacitásgomb.