Design magazin
Design magazin
Lámpa

Little Kong

Lámpa A Little Kong a környezeti lámpák sorozata, amely keleti filozófiát tartalmaz. A keleti esztétika nagy figyelmet szentel a virtuális és a tényleges, a teljes és az üres kapcsolatnak. A LED-ek finoman elrejtése a fémoszlopba nem csak a lámpaernyő üres és tisztaságát biztosítja, hanem megkülönbözteti Kongot a többi lámpától. A tervezők több mint 30 alkalommal végzett kísérletek után megtudták a megvalósítható kézműves munkát, hogy tökéletesen ábrázolják a fényt és a különböző textúrákat, ami lehetővé teszi a csodálatos világítási élményt. Az alap támogatja a vezeték nélküli töltést, és rendelkezik USB porttal. Be- és kikapcsolható, csak integetett kézzel.

Konyhai Szék

Coupe

Konyhai Szék Ez a széklet úgy van kialakítva, hogy elősegítse a semleges ülő-álló testtartás fenntartását. Az emberek mindennapi viselkedésének megfigyelésével a tervező csapat felfedezte, hogy az embereknek rövidebb ideig ki kell ülniük a széken, például egy gyors szünetet tartva a konyhában, ami arra ösztönözte a csapatot, hogy hozzon létre ezt a széket kifejezetten az ilyen viselkedéshez. Ez a szék minimális alkatrészekkel és szerkezetekkel van kialakítva, így a szék megfizethető és költséghatékony lehet mind a vevők, mind az eladók számára, figyelembe véve a gyártók termelékenységét.

A Beltéri Ruhaöv

Brooklyn Laundreel

A Beltéri Ruhaöv Ez ruhaszárító beltéri használatra. A kompakt test, amely kisebb, mint a japán papírkötésű, úgy néz ki, mint a mérőszalag, sima felület, csavar nélkül a felületen. A 4 m hosszú öv összesen 29 lyukkal rendelkezik, mindegyik lyuk képes tartani és tartani a kabáttartót ruhacsapok nélkül. Az öv antibakteriális és penészgátló poliuretánból készül, biztonságos, tiszta és erős anyagból. A maximális terhelés 15 kg. 2 db horog és forgó test többféle felhasználást tesz lehetővé. Kicsi és egyszerű, de ez nagyon hasznos beltéri ruhanemű. Az egyszerű kezelhetőség és az intelligens telepítés bármilyen típusú helyiségben elfér.

Kanapé

Shell

Kanapé A Shell kanapé a tengeri kagyló vázlatainak és a divat trendeknek a kombinációjaként jelent meg az exoskeleton technológia és a 3D nyomtatás utánzásában. A cél egy optikai illúzió hatására kialakított kanapé létrehozása volt. A könnyű és tágas bútorokat otthon és kültéren is lehet használni. A könnyűség eléréséhez nejlon kötelek hálóját használtuk. Így a hasított test keménységét kiegyenlíti a sziluett vonalak fonása és lágysága. Az ülés sarokrészei alatt található merev alap használható oldalsó asztalokként, valamint puha ülések és párnák készítik a kompozíciót.

Fotel

Infinity

Fotel Az Infinity fotel kialakításának fő hangsúlya pontosan a háttámla. Ez a végtelenség jelének hivatkozása - egy nyolc fordított alak. Úgy tűnik, hogy megváltoztatja alakját forduláskor, a vonalak dinamikájának beállításakor és a végtelen jel több síkon történő újbóli létrehozásakor. A háttámlát több rugalmas szalag húzza össze, amelyek külső hurkot alkotnak, amely szintén visszatér az élet és az egyensúly végtelen ciklusának szimbolikájához. További hangsúlyt kap az egyedi lábcsúszás, amely biztonságosan rögzíti és támasztja alá a karosszék oldalsó részeit, akárcsak a bilincsek.

A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.