Design magazin
Design magazin
Hiperkocsi

Brescia Hommage

Hiperkocsi A digitális technológia csúcstechnológiájának, az érintőképernyő síkjának és az ésszerű, egy térfogatú járműveknek idején a Brescia Hommage projekt egy régi iskola kétüléses hiperkocsi tervezési tanulmánya, amelyet ünnepségként láttak el egy korszakban, ahol az elegáns egyszerűség, a nagy tapintású anyagszerűség, a nyers erő, a tiszta szépség és az ember és a gép közötti közvetlen kapcsolat volt a játék szabálya. Abban az időben, amikor a bátor és ötletes emberek, mint például Ettore Bugatti, olyan mobil eszközöket készítettek, amelyek lenyűgözték a világot.

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz

Bloom

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz A Bloom egy zamatos, dedikált növekedési doboz, amely stílusos otthoni bútorként szolgál. Tökéletes növekedési feltételeket biztosít a pozsgás növények számára. A termék fő célja, hogy kitöltse azt a vágyat és táplálja, akinek kevesebb zöld környezetben van a városi területeken életük. A városi élet számos kihívással jár a mindennapi életben. Ez arra készteti az embereket, hogy figyelmen kívül hagyják természetüket. A Bloom célja, hogy hida legyen a fogyasztók és természetes vágyaik között. A termék nem automatizált, célja a fogyasztók segítése. Az alkalmazás támogatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy cselekedjenek a növényeikkel, ami lehetővé teszi számukra a nevelést.

Teafőző

Grundig Serenity

Teafőző A Serenity egy kortárs teafőző, amely az örömteli felhasználói élményre összpontosít. A projekt elsősorban az esztétikai elemekre és a felhasználói élményre összpontosít, mivel a fő cél azt javasolja, hogy a termék különbözzen a meglévőktől. A teafőző dokkja kisebb, mint a test, amely lehetővé teszi, hogy a termék a földre nézzen, és egyedi identitást kölcsönöz. A kissé ívelt test, szeletelt felületekkel kombinálva is támogatja a termék egyedi identitását.

A Csillár

Lory Duck

A Csillár A Lory Duck sárgarézből és epoxi üvegből készült modulokból álló felfüggesztési rendszerként van kialakítva, amelyek mindegyike hasonlít egy kacsa, amely könnyedén csúszik át a hideg vizeken. A modulok konfigurálhatóságot is kínálnak; egyetlen érintéssel bármelyik irány bármilyen irányba állítható és tetszőleges magasságban lefagyhat. A lámpa alapeleme viszonylag gyorsan született. Hónapos kutatásra és fejlesztésre volt szüksége számtalan prototípussal, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt és a lehető legjobb megjelenést minden lehetséges szögből.

Pillangó Fogas

Butterfly

Pillangó Fogas A pillangó fogas megkapta a nevét, mert hasonlít egy repülő pillangó alakjára. Ez a minimalista bútor, amelyet kényelmesen össze lehet szerelni az elválasztott alkatrészek kialakítása miatt. Ha mozgatni kell, akkor szétszerelés után kényelmes szállítani. A telepítésnek csak két lépése van: 1.rakja össze mindkét keretet, hogy X legyen; és mindkét oldalán helyezze át a gyémánt alakú kereteket. 2. Csúsztassa a fadarabot az átlapolt, gyémánt alakú kereteken mindkét oldalán, hogy a keretek megmaradjanak

A Motorháztető

Black Hole Hood

A Motorháztető A Black Hole és a Worm Hole által inspirált, ez a termékcsalád szép és modern formát ölt a termék számára, ami érzelmi érzelmeket okoz és megfizethető. Érzelmi pillanatokat és könnyű felhasználást tesz főzés közben. Könnyű, könnyen telepíthető, könnyen tisztítható és modern iland-konyhákhoz tervezték.