Design magazin
Design magazin
Pillangó Fogas

Butterfly

Pillangó Fogas A pillangó fogas megkapta a nevét, mert hasonlít egy repülő pillangó alakjára. Ez a minimalista bútor, amelyet kényelmesen össze lehet szerelni az elválasztott alkatrészek kialakítása miatt. Ha mozgatni kell, akkor szétszerelés után kényelmes szállítani. A telepítésnek csak két lépése van: 1.rakja össze mindkét keretet, hogy X legyen; és mindkét oldalán helyezze át a gyémánt alakú kereteket. 2. Csúsztassa a fadarabot az átlapolt, gyémánt alakú kereteken mindkét oldalán, hogy a keretek megmaradjanak

A Motorháztető

Black Hole Hood

A Motorháztető A Black Hole és a Worm Hole által inspirált, ez a termékcsalád szép és modern formát ölt a termék számára, ami érzelmi érzelmeket okoz és megfizethető. Érzelmi pillanatokat és könnyű felhasználást tesz főzés közben. Könnyű, könnyen telepíthető, könnyen tisztítható és modern iland-konyhákhoz tervezték.

Hangszóró

Black Hole

Hangszóró A fekete intelligens lyuk a modern intelligens technológia alapján lett kialakítva, és egy Bluetooth hordozható hangszóró. Bármelyik mobiltelefonhoz csatlakoztatható, különféle platformokkal, és van egy USB port a külső hordozható tárolóhoz való csatlakozáshoz. A beágyazott fény is használható asztali fényként. A Black Hole vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben.

Hordozható Bluetooth Hangszóró

Black Box

Hordozható Bluetooth Hangszóró Ez egy hordozható Bluetooth hangszóró. Könnyű és kicsi, érzelmi formájú. Megterveztem a Black Box hangszóró formátumát a hullámok alakjának egyszerűsítésével. A sztereó hang hallgatásához két hangszóró van, bal és jobb. Ez a két hangszóró is része a hullámformanak. Az egyik egy pozitív hullám alakja és egy negatív hullám alakja. használatához ez az eszköz párosíthat más elektronikus eszközökhöz, például a mobilhoz és a számítógéphez a Bluetooth kapcsolaton keresztül, és lejátssza a hangot. Ezen kívül megosztja az akkumulátort. Két hangszórót összeszerelve egy fekete doboz jelenik meg az asztalon, amikor nem használja.

A Hordozható Hangszóró

Seda

A Hordozható Hangszóró A Seda egy intelligencia alapú funkcionális eszköz. A középen található tolltartó helyszervezõ. A digitális funkciók, például az USB-port és a Bluetooth-kapcsolat, lehetővé teszik, hogy hordozható lejátszóként és hangszóróként otthoni területeken alkalmazkodjanak. A külső testbe beágyazott fényszóró asztali fényként működik. A luxus vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben. Ezenkívül a Seda jobb alapvető tulajdonságai a hely jobb felhasználása.

Kávéscsésze És Csészealj

WithDelight

Kávéscsésze És Csészealj A falatos falatos édességételek kiszolgálása sok különböző kultúra részét képezi, mivel szokás egy csésze kávét szolgálni török örömmel Törökországban, biscotti-t Olaszországban, churros-t Spanyolországban és dátumokat Arábiában. A hagyományos csészealjak esetében ezek a kezek azonban csúsznak a forró kávéscsésze felé, és megtapadnak vagy megnedvesednek a kávéfoltokból. Ennek elkerülése érdekében a kávéscsészében van egy csészealj, amelynek külön nyílásai vannak, és amelyek a kávé kezét a helyén tartják. Mivel a kávé az egyik alapvető fontosságú forró ital, a kávéfogyasztás minőségének javítása fontos a mindennapi élet szempontjából.