Design magazin
Design magazin
Asztal

Grid

Asztal A Rács egy olyan rácsrendszerből készült asztal, amelyet a hagyományos kínai építészet ihletett, ahol az épület különböző részein egy Dougong (Dou Gong) nevű faszerkezetet használnak. A hagyományos, egymással összekapcsolódó fa szerkezetek alkalmazásával asztal összeszerelése egyben a szerkezet megismerésének és a történelem megtapasztalásának folyamata is. A tartószerkezet (Dou Gong) moduláris részekből készül, amelyek könnyen szétszerelhetők és tárolásra szorulnak.

Bútor Sorozat

Sama

Bútor Sorozat A Sama egy hiteles bútor-sorozat, amely minimális, praktikus formái és erőteljes vizuális hatása révén funkcionalitást, érzelmi élményt és egyediséget nyújt. A Sama szertartásokon viselt örvénylő jelmezek költészetéből merített kulturális ihletet a kúpos geometria és a fémhajlítási technikák játékán keresztül értelmezzük újra. A sorozat szobrászati testtartása az anyagok, formák és gyártási technikák egyszerűségével kombinálva funkcionális & amp; esztétikai előnyök. Az eredmény egy modern bútorsorozat, amely jellegzetes érintést nyújt a lakóterekben.

Az Intelligens Konyhai Malom

FinaMill

Az Intelligens Konyhai Malom A FinaMill egy erős konyhai malom cserélhető és újratölthető fűszerhüvelyekkel. A FinaMill a főzés emelésének egyszerű módja a frissen őrölt fűszerek merész ízével. Csak töltse meg az újrafelhasználható hüvelyeket szárított fűszerekkel vagy gyógynövényekkel, pattanjon be egy hüvelyt a helyére, és egy gombnyomással őrölje meg a szükséges fűszermennyiséget. Cserélje ki a fűszer hüvelyeket néhány kattintással, és főzzön tovább. Ez az egyetlen daráló az összes fűszeréhez.

A Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

A Follow Focus Ad-On Az ND LensGear pontosan beállítja az önközpontúságot a különböző átmérőjű lencsékhez. Az ND LensGear sorozat minden lencsét lefed, mint egyetlen más rendelkezésre álló LensGear sem. Nincs vágás és nincs hajlítás: Nincs több csavarhúzó, elhasználódott öv vagy idegesítő maradék heveder, amely kilóg. Minden elfér, mint egy varázs. És még egy plusz, az eszköz nélküli! Okos kialakításának köszönhetően finoman és szilárdan központosítja magát az objektív köré.

Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez

NiceDice

Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez A NiceDice-System az első multifunkcionális adapter a kameraiparban. Nagyon élvezetessé teszi a különböző márkáktól eltérő felszerelési szabványokkal rendelkező felszerelések - például lámpák, monitorok, mikrofonok és távadók - csatlakoztatását a kamerákhoz pontosan úgy, ahogy a helyzetnek megfelelően szükségesnek lenniük. Még az új fejlődő szerelési szabványok vagy az újonnan vásárolt berendezések is egyszerűen integrálhatók az ND-rendszerbe, csupán egy új adapter beszerzésével.

Lámpatest

vanory Estelle

Lámpatest Az Estelle ötvözi a klasszikus dizájnt egy hengeres, kézzel készített üvegtest formájában innovatív világítási technológiával, amely háromdimenziós fényhatásokat hoz létre a textil lámpabúrán. Szándékosan úgy tervezték, hogy a világítási hangulatokat érzelmi élménnyé alakítsa, az Estelle statikus és dinamikus hangulatok végtelen választékát kínálja, amelyek mindenféle színt és átmenetet eredményeznek, a lámpatest érintőpaneljéről vagy egy okostelefon-alkalmazásról vezérelve.