Design magazin
Design magazin
A Transzformációs Kerékpárparkolás

Smartstreets-Cyclepark™

A Transzformációs Kerékpárparkolás A Smartstreets-Cyclepark sokoldalú, modernizált kerékpárparkoló létesítmény két kerékpár számára, amely perc alatt elfér, lehetővé téve a kerékpáros parkolási lehetőségek gyors fejlesztését a városi területeken anélkül, hogy az utcai jelenethez rendetlenséget okozna. A felszerelés segíti a kerékpáros lopások csökkentését, és a legszűkebb utcákon is felszerelhető, új értéket adva a meglévő infrastruktúrának. Rozsdamentes acélból készült berendezés RAL színű és a helyi hatóságok vagy szponzorok számára márkanevű lehet. Használható a kerékpáros útvonalak azonosításához is. Konfigurálható bármilyen méretű vagy stílusú oszlophoz.

Lépcsőház

U Step

Lépcsőház U A lépcsőház kialakítása két, különböző méretű, négyzet alakú négyzet alakú dobozprofil összekapcsolásával készül. Ilyen módon a lépcső önhordóvá válik, feltéve hogy a méretek nem haladják meg a küszöböt. Ezen darabok előzetes előkészítése biztosítja az összeszerelés kényelmét. Ezen egyenes darabok csomagolása és szállítása szintén jelentősen egyszerűsödik.

Lépcsőház

UVine

Lépcsőház Az UV spirális lépcsőt váltakozva U és V alakú dobozprofilok képezik. Ily módon a lépcső önhordóvá válik, mivel nincs szüksége középoszlopra vagy kerülettartóra. Moduláris és sokoldalú felépítése révén a tervezés megkönnyíti a gyártást, a csomagolást, a szállítást és a telepítést.

A Fa E-Motor

wooden ebike

A Fa E-Motor Az berlini Aceteam cég elkészítette az első fakerékpárt, amelynek feladata környezetbarát módon építeni. Az illetékes együttműködési partner keresése sikeres volt az Eberswalde Egyetem Fatudományi és Technológiai Karán a fenntartható fejlődésért. Matthias Broda elképzelése valósággá vált, a CNC technológiát és a faanyag ismereteit ötvözve született a fa E-Bike.

Az Asztali Fény

Moon

Az Asztali Fény Ez a fény aktív szerepet játszik abban, hogy reggeltől estig elkíséri az embereket egy munkahelyen. Úgy tervezték, hogy az emberek munkakörnyezetét szem előtt tartsák. A vezeték csatlakoztatható egy laptop számítógéphez vagy egy hálózati bankhoz. A hold alakját kör háromnegyedéből, rozsdamentes keretről készített terepi kép emelkedő ikonjaként készítették. A hold felszíni mintája egy űrprojektben emlékezteti a leszállási útmutatót. A beállítás úgy néz ki, mint egy szobor nappali fényben és egy könnyű eszköz, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai munkát.

Fény

Louvre

Fény A Louvre light egy interaktív asztali lámpa, amelyet a görög nyári napfény inspirált, és amely könnyen átjut a zárt redőnyökből a Louvres-en keresztül. 20 gyűrűből, 6 parafaból és 14 plexi gyűrűből áll, amelyek játékosan változtatják meg a sorrendet, hogy fény diffúzióját, hangerejét és fény végső esztétikáját átalakítsák a felhasználók igényei és igényei szerint. A fény áthalad az anyagon, és diffúziót okoz, így semmilyen árnyék nem jelenik meg önmagában, sem az azt körülvevő felületeken. A különböző magasságú gyűrűk végtelen kombinációk, biztonságos testreszabási és teljes fényszabályozási lehetőséget kínálnak.