Design magazin
Design magazin
A Tenger Gyümölcsei Csomagolás

PURE

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás Ennek az új termékcsaládnak a koncepciója "mentes". Egyszerűen fogalmazva: szokatlanul nyugodt mintát készítettünk. Az ónozott tenger gyümölcsei esetében általában sötét és zsúfolt csomagolások vannak kialakítva, "bármilyen optikai előtét nélkül". Másrészről, a választék az allergiások és az ételek érzékeny embereinek is szól. Tehát szinte szándékosan valamilyen orvosi. Az eladás 2013 januárjában kezdődött és rendkívül sikeres. A kiskereskedelem visszajelzése a következő: Nagyon régóta vártunk egy jó megjelenésű és átgondolt koncepcióra. Az ügyfél imádni fogja.

Vállalati Építészeti Koncepció

ajando Next Level C R M

Vállalati Építészeti Koncepció ajando Loft koncepció: Az információ világegyetemünk építőanyaga. Nagyon szokatlan tetőtér került kialakításra a németországi Mannheim kikötő kerületében. A teljes ajando csapat 2013 januárjától kezdve ott fog élni és dolgozni. Peter Stasek építész és a Karlsruhe városában található loftwerk építésziroda a loft vállalati építészeti koncepciója mögött áll. Inspirációját a Wheeler kvantumfizikája, Josef M. Hoffmann építészete és természetesen az ajando információs szakértelme ihlette: "Az információ teszi a világot körbe". Szöveg: Koglin Ilona ingyenes újságíró

A Városi Elektrikus Trike

Lecomotion

A Városi Elektrikus Trike Mind a környezetbarát, mind az innovatív LECOMOTION E-trike egy elektromos segédtricikli, amelyet beágyazott bevásárlókocsik ihlette. A LECOMOTION E-trikereket úgy tervezték, hogy a városi kerékpár-megosztó rendszer részeként működjenek. Úgy tervezték, hogy egymásba fészkeljenek egy sorban a kompakt tárolás érdekében, és megkönnyítsék sokaság egyszerre történő összegyűjtését és mozgatását egy lengő hátsó ajtó és kivehető forgattyú-készlet segítségével. A pedálozási segítségnyújtás biztosított. Használhatja normál kerékpárként, a támogató akkumulátorral vagy anélkül. A rakomány 2 gyerek vagy egy felnőtt szállítását is lehetővé tette.

Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

A Papír Aprító

HandiShred

A Papír Aprító A HandiShred egy hordozható kézi papír aprító, amelyhez nem szükséges külső áramforrás. Kicsi és szépen tervezték, így az asztalára teheti, egy fiókba vagy táskába, amelyhez bármikor hozzáférhet, és bárhol megronthatja a fontos dokumentumokat. Ez a praktikus aprítókészülék nagyszerűen felhasználja az iratok vagy nyugták megsemmisítését annak érdekében, hogy a magán, bizalmas és minden személyes információt mindenkor biztonságban tartsa.

Az Interakciós Táblázat

paintable

Az Interakciós Táblázat A Festhető egy többfunkciós asztal mindenki számára, lehet egy hétköznapi asztal, rajzasztal vagy egy hangszer. Különböző színű színekkel festhet az asztal felületére, és zenét készíthet barátaival vagy családjával, és a felület a rajzolatot színes érzékelők általi dallammá változtatja. Kétféle rajzolási módszer létezik: a kreatív rajz és a hangjegy rajz, a gyerekek bármit rajzolhatnak, amelyet véletlenszerű zenét akarnak készíteni, vagy használhatják az általunk kidolgozott szabályt, hogy kitöltsék az adott pozícióba az óvodát.