Design magazin
Design magazin
Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A

Unite 401

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A Unite 401: A tökéletes duó az oktatáshoz. Beszéljünk a csapatmunkáról. Hihetetlenül sokoldalú, két az egyben kialakításával az Unite 401 ideális tanuló eszköz az együttműködésen alapuló tanulási környezetekhez. A táblagép és a notebook kombinációja biztosítja a legerősebb mobil megoldást az oktatás számára, amelyet az mgseries biztonságos kialakítás ösztönöz a legokosabb áron.

Az Irodai Kis Méretű

Conceptual Minimalism

Az Irodai Kis Méretű A belsőépítészet esztétikai, mégis nem funkcionális minimalizmusra van csíkkal díszítve. A nyitott alapterületet tiszta vonalak, nagy üvegezésű nyílások hangsúlyozzák, amelyek rengeteg természetes nappali fényt engednek be, lehetővé téve a vonal és a sík alapvető szerkezeti és esztétikai elemeit. A derékszögek hiánya szükségessé tette a tér dinamikusabb nézetének elfogadását, míg a világos színpalettának az anyag- és texturális változatossággal kombinált választása lehetővé teszi a tér és a funkció egységét. A befejezetlen betonfelület megemelkedik a falakhoz, hogy kontrasztot teremtsen a fehér-lágy és a durva-szürke között.

Kert

Tiger Glen Garden

Kert A Tiger Glen Garden egy gondolatkert, amelyet a Johnson Művészeti Múzeum új szárnyába építettek. Egy olyan kínai példabeszéd ihlette, amelyet a Tigris Glennek a Három nevetségesnek hívnak, amelyben három ember legyőzi a szektáris különbségeket, hogy barátság egységét találja. A kertet szűk, japán stílusú karesansui stílusban tervezték, amelyben a természet képét kövekkel rendezték el.

A Kreatív Átalakítás

Redefinition

A Kreatív Átalakítás A projekt rövid ideje a hegyi környezet megtartása volt, anélkül, hogy rusztikus emlékeket bocsátottak volna ki a domináns hegyi lakóhelyi tipológiákról. Ez egy tipikus hegyi ház jelentős felújítását jelentette. Minden a helyszínen készülne, alapanyagként fém, fenyő és ásványi adalékanyagok felhasználásával, emberi munkaerővel és szakértelemmel. A fő gondolat az volt, hogy lehetővé tegyék a tárgyak használatának és szentimentális értékének megszerzését, miután a tulajdonosok hasznosnak és ismerősnek találják őket, valamint az anyagok átalakító erejét szem előtt tartva tervezzék.

Az Étterem

100 Bites Dessert

Az Étterem A harapás mint tervezési téma, a grafikus portrék, a fogmodellek, a hírességek fejének látványtervei mind kulcsfontosságúak, amelyek elősegítik az ügyfelek ízlelőbimbóinak megjelenését. A képzeletbeli barna és fehér grafikai mennyezetről a fehér szupergrafikus falig, a szépen elrendezett termékbemutató falig, a 100 különböző, évtizedeket ábrázoló, harapós ikonnal együtt, a gazdag fekete humor íze megzavarja.

A Vállalati Tervezés

Vivifying Minimalism

A Vállalati Tervezés A teljesítés célja egy kortárs hely létrehozása volt, amely a fejlett technológián alapuló terápiákat testre szabja, miközben klasszikus gyógykezeléseket kínál. Az eredményül kapott javaslat célja egy dinamikus tér létrehozása, amely a tudományos laboratóriumok megszorítását idézi elő, miközben hozzáadja a meleg klasszikus belső terek ismerős konnotációit. A talaj lobbiban a zen-filozófia és a kozmosz diádikus jellege ihlette. Fehér lavaplaster, amely klinikai fehér és tudományos okokból utal, csokoládébarna a klasszikus palettáról, az emberi vágyak ízléses konnotációinak utalásával.