Design magazin
Design magazin
A Könyvtervezés

Josef Koudelka Gypsies

A Könyvtervezés Josef Kudelka, a világhírű fotós, a világ számos országában tartotta fotókiállítását. Hosszú várakozás után végül cigány témájú Kudelka kiállítást tartottak Koreában, és elkészítették fényképkönyvét. Mivel ez volt az első kiállítás Koreában, a szerző kérte, hogy készítsen egy könyvet, hogy érezze Koreáját. Hangeul és Hanok koreai betűk és építészet, amelyek Koreát képviselik. A szöveg az elmére utal, az építészet pedig az űrlapot jelenti. E két elem ihletésével meg akarta dolgozni egy módszert Korea jellemzőinek kifejezésére.

A Közművészet

Flow With The Sprit Of Water

A Közművészet Gyakran a közösségi környezetet szennyezik lakói inter- és személyes disszonanciái, ami látható és láthatatlan káoszt eredményez a környéken. Ennek a rendellenességnek tudattalan hatása az, hogy a lakosok visszatérnek nyugtalanságba. Ez a szokásos és ciklikus izgalom befolyásolja a testet, az elmét és a szellemet. A szobrok irányítják, vőlegényeik, tisztítják és erősítik a tér pozitív "chi-jét", a kellemes és békés eredményekre összpontosítva. Környezetük finom eltolódásával a közönség a belső és a külső valóság közötti egyensúly felé vezet.

A Márkatervezés

Queen

A Márkatervezés A kibővített formatervezés a királynő és a sakktábla koncepcióján alapszik. A két szín, a fekete és az arany, a formatervezés célja, hogy közvetítse a magas színvonalú érzetet, és átalakítsa a vizuális képet. A termékben használt fém- és aranyvonalakon kívül a jelenet eleme úgy készül, hogy kiküszöbölje a sakk háborús benyomását, és a színpadi világítás koordinációját használjuk a füst és a háború fényének létrehozására.

A Szobrászat

Atgbeyond

A Szobrászat Xi'an a Nagy Selyemút kiindulópontján található. A művészet kreatív kutatási folyamatában ötvözik a Xi'an W szálloda márka modern természetét, Xi'an különleges történelmét és kultúráját, valamint a Tang-dinasztia csodálatos művészeti történeteit. A pop a graffiti művészettel kombinálva a W hotel művészi kifejezésévé vált, amelynek mély hatása volt.

A Kikötő Újranevezése

Hak Hi Kong

A Kikötő Újranevezése A javaslat három koncepciót alkalmaz a CI rendszer újjáépítésére a Yong-An halászkikötő számára. Az első egy új logó, amely a Hakka közösség kulturális sajátosságaiból nyert egyedi vizuális anyaggal készül. A következő lépés a szórakoztató élmény újbóli vizsgálata, majd hozzon létre két kabalája karaktert, akik ábrázolják, és hagyja, hogy megjelenjenek új látnivalókban, hogy a turistákat a kikötőbe irányítsák. Végül, de nem utolsósorban: kilenc folt bevonása belül, szórakoztató tevékenységekkel és finom konyhákkal körülvéve.

A Kiállítási Formatervezés

Tape Art

A Kiállítási Formatervezés 2019-ben a vonalak, a színes darabokat és a fluoreszcenciát ábrázoló vizuális parti Taipeit idézte elő. Ez volt a Tape That Art kiállítás, amelyet a FunDesign.tv és a Tape That Collective szervezett. Számos szokatlan ötletekkel és technikákkal rendelkező projektet mutattak be nyolc szalagművészeti installációban, és több mint 40 szalagfestményt mutattak ki, valamint videókat a művészek múltjáról. Ragyogó hangokat és fényt adtak hozzá, hogy az esemény magával ragadó művészeti környezet legyen, és az általuk alkalmazott anyagok szövetszalagok, légcsatornák, papír szalagok, csomagoló szalagok, műanyag szalagok és fóliák voltak.