Design magazin
Design magazin
A Bejárati Asztal

organica

A Bejárati Asztal Az ORGANICA a Fabrizio filozófiai ábrázolása minden olyan szerves rendszerről, amelyben minden rész össze van kötve, hogy létezzen. A tervezés az emberi test bonyolultságán és az emberi elképzelésen alapult. A néző vezet egy fenséges utazáshoz. Az utazás ajtaja két, tömegesnek tekinthető masszív fa forma, majd egy gerinchez hasonló alumínium tengely csatlakozókkal. A néző artériához hasonló csavart rudakat találhat, amelyeknek formája értelmezhető szervként, és a finálé gyönyörű sablonüveg, erős, de törékeny, akárcsak az emberi bőr.

A Kiállítási Kabin

Onn Exhibition

A Kiállítási Kabin Az Onn egy prémium kézműves termék, amely ötvözi a hagyományokat a modern mintákkal a kulturális javak mesterei révén. Az Onn anyagait, színeit és termékeit a természet ihlette, amelyek a tradicionális karaktereket ragyogó ízben világítják meg. A kiállítási fülkét úgy tervezték, hogy a természet jelenetét a termékekkel együtt megkóstolt anyagok felhasználásával megismételje, és maga a harmonizált mű legyen.

Naptár

calendar 2013 “Farm”

Naptár A Farm egy apró papírállat-naptár. Teljesen összeszerelve elkészíti a kellemes miniatűr farmot, amely hat különböző állatból áll. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

Kabát Állvány

Lande

Kabát Állvány A kabátállvány úgy lett kialakítva, mint egy rendkívül dekoratív és funkcionális irodai szobor, a művészet és a funkció összeolvadása. A kompozíció esztétikai formaként gondolták az irodahelyiséget és a mai ikonikus vállalati ruházat, a Blazer védelmét. A végeredmény egy nagyon energikus és kifinomult darab. A gyártás és a kiskereskedelem szempontjából a darab könnyű, erős és tömeggyártható volt.

Led Lámpa

Stratas.07

Led Lámpa Magas színvonalú feldolgozással és minden részlet kiválóságával arra törekszünk, hogy egyszerű, tiszta és időtálló kialakítást hozzon létre. Különösen a tökéletesen szimmetrikus alakú Stratas.07 teljes mértékben követi a specifikáció szabályait. A beépített Xicato XSM Artist sorozatú LED modulnak> / = 95 színvisszaadási mutatója van, 880 lm fényerősség, 17 W teljesítmény, 3000 K színhőmérséklet - meleg fehér (2700 K / 4000 K kérésre elérhető) . A LED-modulok élettartamát a gyártó 50 000 órával állította be - L70 / B50, és a szín élettartamánál állandó (1x2 lépéses MacAdams az élet során).

Naptár

calendar 2013 “Rocking Chair”

Naptár A hintaszék egy szabadon álló asztali naptár, miniatűr szék formájában. Kövesse az útmutatót egy olyan hintaszék összeállításához, amely éppúgy, mint egy igazi. Jelenítse meg az aktuális hónapot a szék háttámláján, és a következő hónapot az ülésen. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.