Design magazin
Design magazin
A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.

Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon A ResoNet Pavilont a Sanghaji Kúriák rendezik meg a sanghaji 2017. évi kínai újév ünneplésére. Ez egy ideiglenes pavilonból és egy interaktív LED-fényből áll, amely a belső felületre van erősítve. Low-Fi technikákat alkalmaz a természetes környezetben rejlő rezonanciafrekvenciák megjelenítésére, a lakosság és a környező elemek kölcsönhatásán keresztül, amelyet egy LED-hálózat észlel. A pavilon megvilágítja a nyilvános birodalmat rezgési ingerekre reagálva. Amellett, hogy a látogatók jönnek a Tavaszi Fesztivál kívánságaihoz, előadási színpadként is felhasználható.

Szolgáltató Iroda

Miyajima Insurance

Szolgáltató Iroda A projekt célja az, hogy "összekapcsolja az irodát a várossal", kihasználva a környezetet. Az oldal azon a helyen található, ahol áttekintést nyújt a városról. Ennek elérése érdekében alagút alakú teret fogadnak el, amely a bejárati kaputól az irodatér végéig megy keresztül. A mennyezet favonala és a beépített fekete rés világítással és légkondicionáló berendezéssel hangsúlyozza a város felé mutató irányt.

Fotel

Lollipop

Fotel A Lollipop fotel a szokatlan formák és a divatos színek kombinációja. Sziluetteinek és színelemeinek távolról kellett kinézniük, mint cukorkáknak, ugyanakkor fotelnek illeszkednie kell a különböző stílusok belső tereihez. A chupa-chups alakja képezte a kartámaszok alapját, a hátsó ülés és az ülés pedig klasszikus cukorka formájában készültek. A Lollipop fotel olyan emberek számára készült, akik szeretik a merész döntéseket és a divatot, de nem akarják feladni a funkcionalitást és a kényelmet.

A Kárpitozott Akusztikus Panelek

University of Melbourne - Arts West

A Kárpitozott Akusztikus Panelek Röviden az volt, hogy sokféle szövettel becsomagolt akusztikus panelt szállítsunk és telepítsünk, különféle méretben, szögben és alakban. Az eredeti prototípusok megváltoztak mind a kialakításban, mind a panelek falra, mennyezetből és a lépcső aljáról történő felfüggesztésének és felfüggesztésének fizikai módjaiban. Ezen a ponton rájöttünk, hogy a mennyezeti panelek jelenlegi szabadalmaztatott függesztő rendszerei nem felelnek meg az igényeinknek, és saját fejlesztésűket terveztünk.

A Göndör Vas

Nano Airy

A Göndör Vas A szellőző nano-hullámvasaló innovatív negatív ion technológiát alkalmaz. Hosszú ideig megőrzi a sima textúrát, a puha, fényes hullámosságot. A göndörcső nano-kerámia bevonaton ment keresztül, nagyon sima. Gyengéden és gyorsan hajlítja a hajat a negatív ionok meleg levegőjével. A levegő nélküli fodros vasalókkal összehasonlítva lágyabb hajminőségű lehet. A termék alapszíne lágy, meleg és tiszta, matt fehér, akcentusszíne pedig rózsaszínű.