Design magazin
Design magazin
A Beltéri Ruhaöv

Brooklyn Laundreel

A Beltéri Ruhaöv Ez ruhaszárító beltéri használatra. A kompakt test, amely kisebb, mint a japán papírkötésű, úgy néz ki, mint a mérőszalag, sima felület, csavar nélkül a felületen. A 4 m hosszú öv összesen 29 lyukkal rendelkezik, mindegyik lyuk képes tartani és tartani a kabáttartót ruhacsapok nélkül. Az öv antibakteriális és penészgátló poliuretánból készül, biztonságos, tiszta és erős anyagból. A maximális terhelés 15 kg. 2 db horog és forgó test többféle felhasználást tesz lehetővé. Kicsi és egyszerű, de ez nagyon hasznos beltéri ruhanemű. Az egyszerű kezelhetőség és az intelligens telepítés bármilyen típusú helyiségben elfér.

Kórház

Warm Transparency

Kórház Hagyományosan, a kórház általában olyan hely, amelynek természetes színű vagy anyaga gyenge a mesterséges szerkezeti anyag miatt, a funkcionális és a hatékonyság javítása érdekében. Ezért a betegek úgy érzik, hogy külön vannak a mindennapi életüktől. Fontolóra kell venni egy kényelmes környezetet, amelyben a betegek eltölteni és mentesek lehetnek a stressztől. A TSC építészei nyitott, kényelmes teret biztosítanak, ha L alakú nyitott mennyezeti teret és nagy méretű ereket állítanak elő sok faanyag felhasználásával. Ennek az építészetnek a meleg átláthatósága köti össze az embereket és az orvosi szolgáltatásokat.

Fülbevaló

Van Gogh

Fülbevaló A fülbevalókat a virágzó mandulafa ihlette. Van Gogh festette. Az ágak finomságát finom Cartier-típusú láncok reprezentálják, amelyek, akárcsak az ágak, a szél felé haladnak. A különböző drágakövek különböző árnyalatai, szinte fehértől az erősebb rózsaszínig, a virágok árnyalatát képviselik. A virágzó virágok csoportját különböző vágókövek képviselik. Készült 18 ezer arany, rózsaszín gyémánt, morganit, rózsaszín zafír és rózsaszín turmalin anyagból. Csiszolt és texturált felület. Rendkívül könnyű és tökéletes illeszkedéssel. Ez a tavasz érkezése ékszer formájában.

Lakóház

Slabs House

Lakóház A Slab House-t úgy tervezték, hogy egymáshoz hasonlítsa az építőanyagokat, kombinálva a fa, a beton és az acél. A kialakítás egyszerre hiper-modern, mégis diszkrét. A hatalmas ablakok azonnali fókuszpont, de betonozott táblákkal védve vannak az időjárástól és az utcától. Az ingatlan kertjei nagymértékben jellemzőek, mind a földszinten, mind az első emeleten, lehetővé téve a lakosoknak, hogy a természettel kapcsolatban álljanak, amikor kapcsolatba lépnek az ingatlanral, és egyedi áramlást hoznak létre, amikor a bejárat elől mozog a nappali területeken.

Ház

VH Green

Ház A ház síkban és sztereoszkóposan egyaránt zöld színű, amely jó környezetet teremt mind a lakosok, mind a város számára. A napos ázsiai régióban a Breeze Soleil ennek a zöldnek a felhasználása nagyon hatékony gondolkodási mód. Nem csak a napernyő árnyékolása a nyáron, hanem a magánélet védelme, az utcai zaj elkerülése és az automatikus öntözés hatása is.

A Templom

Mary Help of Christian Church

A Templom Tekintettel a katolikus közösség kibővítésére és a turisták számának növekedésére a Suratthani-ban lévő Samui-szigeten. A keresztény egyház külső Mária segítségét imádkozó kezek, sarokszárnyak és a Szentlélek sugarai kombinált formájában tervezték. Belső tér, biztonság, mint az anyaméhben. A hosszú és keskeny könnyű üreg és egy nagy, könnyű hőszigetelő beton szárny segítségével építették fel az árnyékot, amely idővel változik, de megőrzi a belső kényelmet. Minimalizálja a szimbolikus dekorációt és a természetes anyag felhasználását, mint alázatos nyugalmat imádkozva.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.