Design magazin
Design magazin
Az Asztali Fény

Moon

Az Asztali Fény Ez a fény aktív szerepet játszik abban, hogy reggeltől estig elkíséri az embereket egy munkahelyen. Úgy tervezték, hogy az emberek munkakörnyezetét szem előtt tartsák. A vezeték csatlakoztatható egy laptop számítógéphez vagy egy hálózati bankhoz. A hold alakját kör háromnegyedéből, rozsdamentes keretről készített terepi kép emelkedő ikonjaként készítették. A hold felszíni mintája egy űrprojektben emlékezteti a leszállási útmutatót. A beállítás úgy néz ki, mint egy szobor nappali fényben és egy könnyű eszköz, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai munkát.

Fény

Louvre

Fény A Louvre light egy interaktív asztali lámpa, amelyet a görög nyári napfény inspirált, és amely könnyen átjut a zárt redőnyökből a Louvres-en keresztül. 20 gyűrűből, 6 parafaból és 14 plexi gyűrűből áll, amelyek játékosan változtatják meg a sorrendet, hogy fény diffúzióját, hangerejét és fény végső esztétikáját átalakítsák a felhasználók igényei és igényei szerint. A fény áthalad az anyagon, és diffúziót okoz, így semmilyen árnyék nem jelenik meg önmagában, sem az azt körülvevő felületeken. A különböző magasságú gyűrűk végtelen kombinációk, biztonságos testreszabási és teljes fényszabályozási lehetőséget kínálnak.

A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.

A Vegyes Felhasználású Építészet

Shan Shui Plaza

A Vegyes Felhasználású Építészet Xi'an történelmi városában, az üzleti központ és a TaoHuaTan folyó között helyezkedik el. A projekt célja nem csak a múlt és a jelen összekapcsolása, hanem a városi és a természet összekapcsolása is. A Peach virága tavaszi kínai mese ihlette, a projekt paradicsomi élet- és munkahelyet kínál, szoros kapcsolatban állva a természettel. A kínai kultúrában a hegyi víz filozófiája (Shan Shui) lényeges jelentéssel bír az emberi és a természet közötti kapcsolat szempontjából, így a hely vizes tájának kihasználásával a projekt olyan tereket kínál, amelyek tükrözik a város Shan Shui filozófiáját.

A Vállalati Identitás

film festival

A Vállalati Identitás A "Cinema, ahoy" volt a szlogen a kubai Európai Filmfesztivál második kiadásának. Ez egy olyan tervezési koncepció része, amely az utazásra, mint a kultúrák összekapcsolásának egyik módjára összpontosít. A forma felhívja a figyelmet egy hajó utazására, amely filmekkel tele van Európából Havannába. A fesztiválra szóló meghívók és jegyek kialakítását az útlevelek és a beszállókártyák ihlette, amelyeket az utazók ma a világ minden táján használnak. A filmeken való utazás ötlete arra ösztönzi a nyilvánosságot, hogy befogadó és kíváncsi legyen a kulturális cserékre.

Lámpa

Little Kong

Lámpa A Little Kong a környezeti lámpák sorozata, amely keleti filozófiát tartalmaz. A keleti esztétika nagy figyelmet szentel a virtuális és a tényleges, a teljes és az üres kapcsolatnak. A LED-ek finoman elrejtése a fémoszlopba nem csak a lámpaernyő üres és tisztaságát biztosítja, hanem megkülönbözteti Kongot a többi lámpától. A tervezők több mint 30 alkalommal végzett kísérletek után megtudták a megvalósítható kézműves munkát, hogy tökéletesen ábrázolják a fényt és a különböző textúrákat, ami lehetővé teszi a csodálatos világítási élményt. Az alap támogatja a vezeték nélküli töltést, és rendelkezik USB porttal. Be- és kikapcsolható, csak integetett kézzel.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.