Design magazin
Design magazin
A Keret Telepítése

Missing Julie

A Keret Telepítése Ez a formatervezés vázszerkezetet, valamint a beltéri és kültéri, illetve a fények és az árnyék közötti felületet mutat be. Kifejezést ad, miközben az emberek a keretből kinéznek, hogy várjanak valaki visszatérését. Különböző típusú és méretű üveggömbök kerülnek felhasználásra a kívánságok és könnyek szimbólumaként, hogy utaljanak az érzelemre, amely esetlegesen benne rejtőzik. Az acélkeret és a dobozok meghatározzák az érzelem határát. Az ember érzelme eltérhet attól, amit érzékelnek, csakúgy, mint a gömbök képei fejjel lefelé.

A Teáskészlet

Vapor Breeze

A Teáskészlet A teáskanna egy doboz, amely lényegi univerzummal rendelkezik, és várja a kiadást. A nyílásba tekintve dinamikus csatornák szerkezetét találhatja meg, amelyek köztesek a gőzökön belül. A szerkezet a külső bőrön is tükröződik. Az egész test illusztrálja az elpárologtatott lényeget az emberek számára, hogy minden nap láthassák és élvezhessék.

A Virágállvány

Eyes

A Virágállvány A The Eyes virágállvány minden alkalomra. Az ovális test aranyfóliával van ellátva, szabálytalan nyílásokkal, mint emberi szem, amelyek mindig csodálatos dolgokat keresnek az Anya Természetben. Az állvány filozófusként viselkedik. Dédelgeti a természetes szépséget, és megmutatja az egész világot az Ön előtt, vagy után, amikor megvilágítja.

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány

Ubiquitous Stand

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány Ezt a mindenütt jelen lévő asztali állványt úgy tervezték, hogy az emberek nappali álmokkal lépjen kapcsolatba. A lyukakat elrendezzük és adalékkal kiegészítjük virágokkal, nyalókákkal vagy alanyokkal, amelyek különböző irányba asszimilálódnak a mintájába. A krómozott felület tükrözi és megváltoztatja a tónusokat a megjelenített témákhoz, és az emberek interakcióba lépnek vele.

Maszk

Billy Julie

Maszk Ezt a kialakítást a mikro-kifejezés ihlette. A tervező Billyt és Julie-t választja kétféle, többféle személyiségre. A bonyolult elemeket a létrához hasonló geometria tájolásának paraméteres beállításával hozzák létre, elválasztott görbe alapján. Interfészként és tolmácsként ezt a maszkot úgy hozták létre, hogy az emberek megvizsgálják a lelkiismeretüket.

Smink Asszisztens

Eyelash Stand

Smink Asszisztens Ez a terv a szempilla metaforáját vizsgálja. A tervező úgy véli, hogy a szempilla személyes elvárásainak törekvése. Szempillaállványt hoz létre az élet ikonjaként vagy az előadás miniatűr színpadán. Ez az állvány emlékezetes elkötelezettséget szimbolizál reggel vagy lefekvés előtt, azáltal, hogy a szempillákat ideiglenesen felhordja a felvitel előtt vagy után. A szempillaállvány arra szolgál, hogy megjegyezze, mi valami triviális hozzájárult a személyes napi kalandhoz.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.