Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

Macaroni Club

Női Ruha Kollekció A kollekció, a Macaroni Club, a 18. század közepétől származó makaróni ihlette, összekapcsolva őket a mai logóval függő emberekkel. A makaróni volt a kifejezés azoknak a férfiaknak, akik meghaladták a londoni szokásos divathatárokat. A 18. századi logó mánia voltak. Ez a kollekció célja, hogy megmutassa a logó hatalmát a múlttól napjainkig, és önmagában márkaként alkotja a Macaroni Clubot. A formatervezési részletek az 1770-es makaróni jelmezekből és a jelenlegi divat trendből származnak, extrém volumen és hosszúság mellett.

A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.

A Levegőminőség-Ellenőrzés

Midea Sensia AQC

A Levegőminőség-Ellenőrzés A Midea Sensia AQC egy intelligens hibrid, amely az otthoni belső kialakítást elegáns és stílusos módon ötvözi. Ez a funkciók révén humanizált technológiát és innovációt hoz létre, szabályozva a hőmérsékletet és a levegő minőségének tisztítását világítással és vázzal a szoba dekorációjához. A jólét olyan érzékelő technológián keresztül érkezik, amely képes megoldani a környezetet, és stabilnak tartja a helyi hőmérsékletet és páratartalmat, a MideaApp előző beállításai szerint.

Az Autonóm Mobil Robot

Pharmy

Az Autonóm Mobil Robot Autonóm navigációs robot a kórház logisztikájához. Ez egy termék-szolgáltatás rendszer, amely biztonságos, hatékony kiszállítást hajt végre, csökkentve az egészségügyi szakember esélyét arra, hogy megbetegedjen, megfékezze a pandémiás betegségeket a kórházi személyzet és a betegek között (COVID-19 vagy H1N1). A kialakítás könnyű hozzáférést és biztonságot nyújt a kórházi szállítások kezeléséhez, a felhasználóbarát technológián keresztül a felhasználó egyszerű interakciója révén. A robot egységek képesek autonóm módon belépni a beltéri környezetbe, és szinkronizált áramlást mutatnak hasonló egységekkel, képesek robotok csoportos együttműködésére.

Lakóépület

Shkrub

Lakóépület A Shkrub ház szerelemből és szerelemből tűnt fel - szerető pár, három gyerekkel. A ház DNS-e tartalmazza a strukturáló esztétikai alapelveket, amelyek inspirációt találnak az ukrán történelemben és kultúrában, japán bölcsesség ihlette. A föld eleme mint anyag a ház szerkezeti szempontjain érezhető, például az eredeti nádtető és a gyönyörű és sűrű texturált agyagfalak. A házasságkötés, mint alapítóhely gondolata az otthoni házban érzékelhető, mint egy finom vezető szál.

Az Intelligens Aroma Diffúzor

Theunique

Az Intelligens Aroma Diffúzor Az agarfa ritka és drága. Aroma csak égetés vagy extrahálás útján nyerhető, beltéri felhasználás és kevés felhasználó számára biztosítható. E korlátozások megszüntetése érdekében egy intelligens aroma-diffúzor és természetes kézzel készített agarwood tabletta jön létre 3 éves erőfeszítések után, több mint 60 mintával, 10 prototípussal és 200 kísérlettel. Bemutatja egy új lehetséges üzleti modellt és kontextust használva az agarwood ipar számára. A felhasználók egyszerűen behelyezhetik a diffúzort egy autóba, testreszabhatják az időt, a sűrűséget és az aromák sokféleségét, és élvezhetik a magával ragadó aromaterápiát, bárhová is megy, és bármikor is vezet.