Design magazin
Design magazin
Asztal

Codependent

Asztal A kódexfüggő egyesíti a pszichológiát és a tervezést, különös tekintettel a pszichológiai állapot, a függőség fizikai megnyilvánulására. Ennek a két összefonódott táblázatnak működésükre támaszkodniuk kell. A két forma képtelen önállóan állni, de együttesen létrehoznak egy funkcionális formát. A döntő asztal egy hatalmas példa arra, hogy az egész nagyobb, mint a részei.

A Kereskedelmi Célú Belső Terek

Nest

A Kereskedelmi Célú Belső Terek A padlót két egyedi szakember - ügyvéd és építész osztja meg, akik változatos hierarchikus megrendeléseket igényelnek. Az elemek megválasztása és részletezése arra törekedett, hogy az általános megjelenés talajszerű legyen, földes és megújítsa a helyi művészetet és építőanyagokat. A környezetbarát anyagok keverését és alkalmazását, a nyílások méretét mind a helyi éghajlat emlékeztetése vezérelte, hogy egy kellemes környezetet teremtsen az elveszett gyakorlatok felidézésére, a fenntartható gyakorlatok felépítésével.

Evőeszköz

Ingrede Set

Evőeszköz Az Ingrede evőeszköz-készletet úgy fejlesztették ki, hogy a mindennapi életben tökéletessé váljon. Villa, kanál és kés készlet, mágnesek segítségével, hasítással. Az evőeszköz függőlegesen állnak, és harmóniát teremtenek az asztalhoz. A matematikai alakzatok lehetővé tette, hogy egy folyadékot alakítson ki, amely három különböző darabból áll. Ez a megközelítés új lehetőségeket teremt, amelyek számos különféle termékre alkalmazhatók, például asztali edényekhez és egyéb eszközök készítéséhez.

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás

Musiac

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás A Musiac egy zenei ajánlásmotor, proaktív részvételt hajt végre, hogy pontos lehetőségeket találjon a felhasználók számára. Célja, hogy alternatív felületeket javasoljon az algoritmus autokráciájának megtámadására. Az információszűrés elkerülhetetlen keresési módszerré vált. Viszont visszhangkamrás effektusokat hoz létre, és korlátozza a felhasználókat kényelmi zónájukban azáltal, hogy szigorúan követik preferenciáikat. A felhasználók passzívvá válnak, és nem kérdezik a gép által kínált lehetőségeket. Az opciók áttekintésére fordított idő növelheti a hatalmas bioköltségeket, ám az erőfeszítések jelentősebb élményt teremtenek.

A Lakossági Prototípus

No Footprint House

A Lakossági Prototípus Az NFH-t sorozatgyártáshoz fejlesztették ki, egy nagyobb, előre gyártott lakossági tipológiák alapján. Az első prototípust egy holland család számára építették fel Costa Rica délnyugati részén. Két hálószobás konfigurációt választottak acélszerkezettel és fenyőfa bevonattal, amelyet a célhelyre szállítottak egyetlen teherautóval. Az épületet egy központi szolgáltatómag köré tervezték, hogy optimalizálják a logisztikai hatékonyságot az összeszerelés, karbantartás és használat szempontjából. A projekt integrált fenntarthatóságra törekszik gazdasági, környezeti, társadalmi és térbeli teljesítménye szempontjából.

Szálloda

LiHao

Szálloda Vissza a természethez, a város kulturális állomásához. Hozzon létre egy kifinomult életmódot. Kizárólag élvezze a csendet és csendet. A szálloda Baoding csúcstechnológiai fejlesztési övezetének nyüzsgő területén található. A tervező holisztikus gondolkodással újradefiniálja a városi üdülő szállodát a környező környezet, az építészet, a táj és a belső tér újrakeverésével, hogy kifinomult, természetes és kényelmes szállodai helyet teremtsen. Hagyja, hogy az üzleti utazók jól érezzék magukat nyugodtan, fél napos szabadidőt lopva.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.