Design magazin
Design magazin
Maszk

Billy Julie

Maszk Ezt a kialakítást a mikro-kifejezés ihlette. A tervező Billyt és Julie-t választja kétféle, többféle személyiségre. A bonyolult elemeket a létrához hasonló geometria tájolásának paraméteres beállításával hozzák létre, elválasztott görbe alapján. Interfészként és tolmácsként ezt a maszkot úgy hozták létre, hogy az emberek megvizsgálják a lelkiismeretüket.

Projekt neve : Billy Julie, A tervezők neve : Naai-Jung Shih, Ügyfél neve : Naai-Jung Shih.

Billy Julie Maszk

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.