Design magazin
Design magazin
Az Asztali Fény

Moon

Az Asztali Fény Ez a fény aktív szerepet játszik abban, hogy reggeltől estig elkíséri az embereket egy munkahelyen. Úgy tervezték, hogy az emberek munkakörnyezetét szem előtt tartsák. A vezeték csatlakoztatható egy laptop számítógéphez vagy egy hálózati bankhoz. A hold alakját kör háromnegyedéből, rozsdamentes keretről készített terepi kép emelkedő ikonjaként készítették. A hold felszíni mintája egy űrprojektben emlékezteti a leszállási útmutatót. A beállítás úgy néz ki, mint egy szobor nappali fényben és egy könnyű eszköz, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai munkát.

Projekt neve : Moon, A tervezők neve : Naai-Jung Shih, Ügyfél neve : Naai-Jung Shih.

Moon Az Asztali Fény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.