Design magazin
Design magazin
Belső Ház

Seamless Blank

Belső Ház Ez a ház bemutatja a háziasszony egyedülálló életmódját, amely grafikus és vállalkozó otthona. A tervező természetes anyagokat mutat be a háziasszony preferenciáinak szemléltetésére és az üres helyek megőrzésére, hogy kitöltse a családtag cuccát. A konyha a ház központja, speciálisan körülhatárolt kilátással a háziasszony számára, és ügyeljen arra, hogy a szülők bárhol láthassák. A ház fehér gránit varrat nélküli padlóval, olasz ásványi festéssel, átlátszó üveggel és fehér porbevonattal van felszerelve, hogy felfedje az anyagok elegáns részleteit.

Projekt neve : Seamless Blank, A tervezők neve : Tienyu Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Seamless Blank Belső Ház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.