Design magazin
Design magazin
Az Emlékekhez

Memory Transmitting

Az Emlékekhez Ez a ház fagerendákkal és a fehér téglák lépcsőzetes halmazával közvetíti a ház képeit. A fény a ház körüli fehér téglák tereiből származik, és különleges légkört teremt az ügyfél számára. A tervező számos módszert alkalmaz annak érdekében, hogy megoldja az épület korlátozásait a klímaberendezésekre és a tárolóhelyekre. Ezenkívül keverje össze az anyagokat az ügyfél emlékével, és meleg és elegáns esztétikát nyújtson a szerkezeten keresztül, összekötve a ház egyedi stílusát.

Projekt neve : Memory Transmitting, A tervezők neve : Tienyu Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Memory Transmitting Az Emlékekhez

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.