Design magazin
Design magazin
Kiállítás

City Details

Kiállítás A nehéz tájképek elemeinek tervezési megoldásainak bemutatója a City Details 2019. október 3. és október 5. között volt Moszkvában. A hardscape elemek, a sport- és játszóterek, a világítási megoldások és a funkcionális városi művészeti tárgyak fejlett koncepcióit 15 000 négyzetméteres területen mutatták be. Egy innovatív megoldást használtak a kiállítási terület megszervezéséhez, ahol a kiállítási fülkék egyenletes sora helyett a város miniatűr modelljét építették fel az összes különleges elemmel, például: a városi tér, az utcák, a nyilvános kert.

Projekt neve : City Details, A tervezők neve : ANO Moy Rayon Team, Ügyfél neve : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Kiállítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.