Design magazin
Design magazin
A Lámpás Telepítése

Linear Flora

A Lámpás Telepítése A lineáris növényt a Bougainvillea, a Pingtung megye virágának „három” száma ihlette. A mű alulról nézve látható három bougainvillea szirmokon kívül a variációk és a háromszoros is különféle aspektusokban észlelhetők. A tajvani lámpafesztivál 30. évfordulója alkalmából Ray Teng Pai világítótes művészt felkérték a Pingtung megye kulturális ügyek osztálya, hogy hozzon létre egy nem szokatlan lámpást, az egyedi forma és a technológia kombinációját, és üzenetet küldjön a fesztivál örökségének átalakításáról. és összekapcsoljuk a jövővel.

Projekt neve : Linear Flora, A tervezők neve : Ray Teng Pai, Ügyfél neve : Pingtung County Government.

Linear Flora A Lámpás Telepítése

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.