Design magazin
Design magazin
Óra

Zeitgeist

Óra Az óra tükrözi a zeitgeist, amelyet intelligens, tech és tartós anyagokkal társítanak. A termék csúcstechnológiájú arcát egy félig torus széntest és időkijelző (világos lyukak) ábrázolja. A szén helyettesíti a fém alkatrészeket, mint a múlt emléke és hangsúlyozza óra funkcióját. A központi rész hiánya azt mutatja, hogy az innovatív LED-jelzés helyettesíti a klasszikus óramechanizmust. A puha háttérvilágítás a tulajdonos kedvenc színe alapján állítható be, és egy fényérzékelő figyeli a megvilágítás erősségét.

Projekt neve : Zeitgeist, A tervezők neve : Dmitry Pogorelov, Ügyfél neve : NCC Russia.

Zeitgeist Óra

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.