Design magazin
Design magazin
A Lounge Bár

Linear Lounge

A Lounge Bár A Linear Lounge bár kifinomult és csodálatos borokat ad a lakosok vendégeinek, és élvezi az étkezést. A Linear Lounge bár saját étkezővel is rendelkezik, és hihetetlen sor finom malátát és innovatív és művészi koktélt kínál. A hold és a zene a Linearon úgy készül, hogy a vendégek számára az öröm és az öröm legfinomabb keverékeit hozzon létre. A Linear Lounge bár ideális hely a szakemberek számára is, hogy társaikat kényelmes estére hozzák páratlan öröm harmatcseppjeivel.

Projekt neve : Linear Lounge, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge A Lounge Bár

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.