Design magazin
Design magazin
Led Napernyő

NI

Led Napernyő Az NI úgy valósítja meg a bútorokkal kapcsolatos elvárásait, hogy az nemcsak egyetlen funkciót szolgáljon. Innovatív módon ötvözve egy napernyőt és a luxuspiac számára kialakított kerti fáklyát, napról napra örvendezi az embereket, napozóágyak mellett vagy a folyópart mentén. A szabadalmaztatott ujjérzékelő OTC (egygombos dimmer) segítségével a felhasználók külön-külön könnyedén vezérelhetik a 3-csatornás világítási rendszer fényerejét. Az alacsony feszültségű, 12 V-os LED-es meghajtót, amely kevés hőt bocsát ki, az NI energiahatékony tápegységet biztosít egy olyan rendszer számára, amely több mint 2000 darabos, 0,1 W-os LED-ekkel rendelkezik.

Projekt neve : NI , A tervezők neve : Terry Chow, Ügyfél neve : FOXCAT.

NI  Led Napernyő

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.