Design magazin
Design magazin
Radiátor

Piano

Radiátor A formatervezés inspirációja a Love for Music volt. Három különféle fűtőelem kombinálva, amelyek mindegyike egy zongoragombra emlékeztet, olyan kompozíciót hoz létre, amely hasonlít egy zongora billentyűzetre. A radiátor hossza a tér tulajdonságaitól és javaslatától függően változhat. A koncepció elképzelését nem fejlesztették ki termelésre.

Projekt neve : Piano , A tervezők neve : Margarita Bosnjak, M.Arch., Ügyfél neve : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiátor

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.