Design magazin
Design magazin
A Multifunkciós Csomagolás

Loop

A Multifunkciós Csomagolás A Loop egy multifunkcionális burkolat a szekrényéhez vagy otthoni használatra. A hurok mérete 240cmx180cm. A Loop textil felülete és szerkezete 100% -ban kézzel készített, kézi kötési technikával, amely évszázadok óta nyúlik vissza. A hurkolt textil 93 külön-külön kézzel készített, összeszerelésű, panelekből készült panelek. A Loop 100% prémium ausztrál alpaka gyapjút használ. Az Alpaka alacsony allergén hatású, és meleget és lélegezhetőséget is biztosít. A Loop textil drapéria és alakú rugalmassággal rendelkezik, miközben 93 panele biztosítja, hogy szakítószilárdsága és erős előadása legyen. A hurok természetes, megújuló és biológiailag lebontható szálakból készül

Projekt neve : Loop, A tervezők neve : Miranda Pereira, Ügyfél neve : Daato.

Loop A Multifunkciós Csomagolás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.