Design magazin
Design magazin
Mosdó

Spiral

Mosdó Az édesvíz az egyik legértékesebb természeti erőforrás; hallottuk azokat a történeteket és legendakat, amelyek szerint a kígyók őrzik az értékes és értékes kincseket. Ezért inspiráltuk a kígyót, amely egy kúpos vízmedencébe tekerkedett, hogy megvédje. Egy másik jellemző, hogy a vízcsap kinyitására a kéz nem biztos, hogy mindenki számára kellemes a nyilvános helyeken. Ebben a kivitelben egy pedált használnak a csap kinyitásához és bezárásához a lábpedál megnyomásával.

Projekt neve : Spiral, A tervezők neve : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ügyfél neve : AQ QALA BINALAR.

Spiral Mosdó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.