Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Cell

A Dohányzóasztal Ennek a bútornak a célja a belső tér minőségének és esztétikájának javítása, valamint a fogyasztás és a tömegtermelés kérdéseinek felvetése. Ez a projekt cellákból áll. Az egyes cellák eltérő igényeknek, eltérő tárolóterületnek, különböző méretű és színűeknek felelnek meg. A színek kölcsönhatásba lépnek egymással és a behelyezett helyekkel. A dohányzóasztal kerekeken lehet, hogy kényelmesebbé váljon a mobilitás. Ha nem a kerekeken, akkor minden cellát elválaszthat a többi résztől és oldalsó asztalként lehet elhelyezni. Ezenkívül az azonos színű és méretű sejtek megismételhetők és falra helyezhetők.

Projekt neve : Cell, A tervezők neve : Anna Moraitou, Ügyfél neve : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell A Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.