Design magazin
Design magazin
Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek

Twins

Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek Az ikrek dohányzóasztal-koncepciója egyszerű. Az üreges dohányzóasztal két teljes, fából készült ülést tárol. Az asztal jobb és bal felülete valójában fedél, amelyet ki lehet húzni az asztal fő testéből az ülések kivonásának lehetővé tétele érdekében. Az üléseknek összecsukható lábak vannak, amelyeket el kell forgatni, hogy a szék a megfelelő helyzetbe kerüljön. Amint a szék vagy mindkét szék ki van állva, a fedõk visszamennek az asztalhoz. Ha a székek ki vannak állva, az asztal hatalmas tároló rekeszként is használható.

Projekt neve : Twins, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : MFF.

Twins Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.