Design magazin
Design magazin
A Kiállítótér

IDEA DOOR

A Kiállítótér A 2012-es Guangzhou tervezési hét C&C pavilonja egy többdimenziós és szinkronikus űrberendezés. A négy irányba kinyitott ablakok és ajtók intelligens átalakítást és interakciót valósítanak meg a kijelzőn belül és kívül, képviselve a tolerancia, nyitottság és változatos fejlesztés vállalati koncepcióját. A kibővített valóság interaktív megjelenítési technológiájának, valamint a valós környezet és a virtuális környezet szuperpozíciójának alkalmazásával a készüléken belüli vállalati tervezési eset megvalósítja a képernyő formájának átalakítását kétdimenziósról többdimenzióssá.

Projekt neve : IDEA DOOR, A tervezők neve : Zheng Peng, Ügyfél neve : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR A Kiállítótér

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.