Design magazin
Design magazin
Az Étkezőasztal

Octopia

Az Étkezőasztal Az ArteNemus Octopica egy polip morfológiáján alapuló táblázat. A kialakítás központi elemén alapszik, ellipszoid alakú. Nyolc szerves alakú láb és kar sugárirányban lép fel és nyúlik ki ebből a központi testből. Az üveglap hangsúlyozza az alkotás struktúrájának vizuális elérhetőségét. Az Octopia háromdimenziós megjelenését aláhúzza a felület fa furnér színének és az élek fa színének kontrasztja. Az Octopia csúcsminőségű megjelenését hangsúlyozza a kivételes minőségű fafajok használata és a kiemelkedő kivitelezés.

Projekt neve : Octopia, A tervezők neve : Eckhard Beger, Ügyfél neve : ArteNemus.

Octopia Az Étkezőasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.